...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מנצח ~ מתכון שזיכה אותי בפרס עם גיל חובב ו--- גילה 2/2/2009 11:30

מתכון קל להכנה, עשיר וטעים מאין כמוהו - מכינה בחגים

*המתכון זיכה אותי בפרס בתוכנית של גיל חובב "מצעד האוכל הישראלי"

ניתחי אוסובוקו כבש טרי ו/או צלעות טלה בפירות יבשים בשכבות..חגיגי ביותר וטעים שיגעון..10 דק’ הכנה.... גילה


כ2-11/2 ק”ג קוביות ביינוניות של אוסובוקו כבש או פרוסות צלעות טלה, [רצוי יותר, כי זה טעים והאורחים יגמרו את התבשיל מהר....]
3 בצלים גדולים חתוכים לרצועות
12 משמשים יבשים
12 שזיפים יבשים שחורים
12 תמרים יבשים - רכים מהזן הטוב
תבלינים: אב’ פלפל אנגלי, פפריקה,אב’ גריל עוף, אב’ מרק בצל, פלפל שחור גרוס טרי, מעט מלח...שני ראשי שום חצויים.
אפשר להוסיף גזר גמדי, ת”א קטנים, ואפשר לערבב עם נתחי אסאדו [לבחור אותם בלי הרבה שומן] קוביות ולערבב עם האוסובוקו [זה הרבה יותר זול].
להכנה עצמה....:
בתבנית הגשה גבוהה[שמתאימה גם לתנור] מניחים בתחתית מחצית כמות רצועות הבצל, מתבלים באופן חופשי מכל התבלינים היבשים, מפזרים מחצית פירות יבשים, מפזרים ראש שום, ומזליפים מעל הכל שמן זית כ-1/4 כוס, מסדרים את קוביות הבשר ומעליהם שוב שיכבת בצל, פירות יבשים שום תבלינים ושמן זית, מכסים עם נייר כסף מכניסים לתנור חם, למשך חצי שעה בחום גבוה 200מ’, ומורידים ל-160 מ’ עוד כ3-4 שעות.....ו...ללקק את האצבעות...ראו הוזהרתם...!!!







כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני.....................ו--- איה2/2/2009 03:38
סלט גזר, עירית ופקאן מסוכר ו--- --מרילין  
2/2/2009 07:28
סלט כרוב חמוציות ושקדים ו--- --מרילין  
2/2/2009 07:40
סלט כרוב חמוציות ושקדים בהגשה חגיגיתו--- --מרילין  
2/2/2009 07:41
סלט תירס וגמבותו--- --מרילין  
2/2/2009 07:46
חצילים ועגבניות בתחמיץו--- --מרילין  
2/2/2009 07:49
פלפלים קלוים בתחמיץו--- --מרילין  
2/2/2009 07:52
אורקייטה עם ברוקולי ואנשובי - ג'ימי אוליברו--- פלפלית
2/2/2009 10:12
חמין עוף עם פתיתים - שרי אנסקיו--- פלפלית
2/2/2009 10:15
תבשיל עוף עם קוקוס, קארי וחמאת בוטניםו--- פלפלית
2/2/2009 10:17
קציצות הודו ברוטב סלרי ועגבניות ו--- פלפלית
2/2/2009 10:48
מנצח ~ מתכון שזיכה אותי בפרס עם גיל חובב ו--- גילה « הודעה נוכחית
2/2/2009 11:30
מאפינס טונה ו--- פלפלית  
2/2/2009 13:19
עלי בריק ממולאים בפירות יבשים /לינדוש.ו--- לינדוש
2/2/2009 16:38
עוגת ספירלה גבינה ושוקולד - קרין גורןו--- פלפלית
2/2/2009 20:36



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן