...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת מוס שוקולד וריבת חלב -גבאי ז’נטו--- אופה קטנה   28/1/2009 08:40

המתכון נמצא באתר של אסם.
מצרכים :
חומרים לתבנית בקוטר 26 ס’’מ:
לעוגה:
6 ביצים מופרדות
1/2 כוס סוכר
1 חבילה פודינג שוקולד ( לא היה לי, השתמשתי באינ' וניל+ כף גדושה קקאו)
1/4 כוס קמח
20 גרם חמאה מומסת
למוס שוקולד:
200 גרם שוקולד מריר
11/2 מיכלי שמנת מתוקה
לקרם ריבת חלב:
1 מיכל שמנת מתוקה
3/4 כוס חלב
1 חבילה פודינג ריבת חלב(לא היה לי, השתמשתי באינס' וניל+ כף גדושה ריבת חלב)
לציפוי שוקולד:
1/2 מיכל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה:

1.לעוגה- בקערה מיקסר(אני עבדתי עם מיקסר יד) מקציפים חלבונים ומוסיפים בהדרגה סוכר, עד לקבלת קצף יציב ומבריק. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים פודינג, חלמונים וקמח כשהתערובת אחידה מוסיפים חמאה מומסת ומערבלים עוד כמה שניות יוצקים לתבנית משומנת ואופים בחום בינוני( 180 מעלות) עד שקיסם יוצא יבש מצננים.
2.למוס שוקולד- ממיסים שוקולד -1/2 מיכל שמנת מתוקה עד לקבלת תערובת חלקה. מניחים בצד ל-10 דקות.בקערה מיקסר מקציפים שמנת מתוקה ומקפלים פנימה את השוקולד עד לקבלת תערובת אחידה. משטחים על העוגה שבתבנית ומעבירים למקפיא לשעתיים.
3. לקרם ריבת חלב- בקערה מיקסר מקציפים שמנת מתוקה, חלב ופודינג עד לקבלת קרם יציב. משטחים על מוס השוקולד הקפוא ומחזירים למקפיא לשעתיים נוספות.
4. לציפוי שוקולד- ממיסים שוקולד ושמנת מתוקה מצננים מעט יוצקים על העוגה ומקפיאים 20 דקות.
משחררים ומפשירים במקרר לפני ההגשה.
טיפ!
ניתן להגיש את העוגה ישר מהמקפיא בתור עוגת גלידה.
+++ אני אפיתי בשלוש תבניות אינגליש קייק (מאורכות), כך נשארו לי עוד שתיים במקפיא. יצא מעולה!!! הגשתי אחרי שהוצאתי למקרר לעשר דקות, זה היה מין עוגת גלידה כזאת. אם יצא לי, אחתוך אח"כ פרוסה ממה שנשאר ואצלם!
פשוט שחיתות העוגה הזו! (אבל- שווה!)







לחץ להגדלה


קישורים נלווים:
באתר של אסם




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי...................ו--- איה28/1/2009 02:48
מקלוני פטריות מלך היער בציפוי פריך ו--- איה
28/1/2009 03:08
רוטב פטריות פורצ'יני חלומי ו--- איה
28/1/2009 03:11
סלט אנדיב, רוקט, עם אגסים מבושלים ואגוזים ו--- איה
28/1/2009 03:13
עוגת מוס שוקולד וריבת חלב -גבאי ז’נטו--- אופה קטנה   « הודעה נוכחית
28/1/2009 08:40
עוגת פצפוצי אורז ושוקולד ו--- אורית(ה)  
28/1/2009 09:28
"קיגלה" - פשטידת אטריות מתוקהו--- אורית(ה)  
28/1/2009 09:38
כרובית עם בצל וביצים ו--- יפנית  
28/1/2009 13:15



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן