...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

סלט אנדיב, רוקט, עם אגסים מבושלים ואגוזים ו--- איה 28/1/2009 03:13

סלט אנדיב, רוקט, עם אגסים מבושלים ואגוזים

מצרכים:
2 אנדיב (עולש מתורבת)
1 צרור רוקט
עלי בזיליקום שלמים
150 גר' גבינה כחולה
חצי כוס אגוזים שבורים
4 אגסים קלופים- עדיף אדומים
4 כוסות מים
כוס סוכר
מיץ וקליפה מלימון

לרוטב:
רבע כוס שמן זית
3 כפות חומץ פטל
1 קוביית שום דורות
כפית חרדל
כף עירית קצוצה
מלח, פלפל שחור טחון טרי

הכנה:
מפרידים את עלי האנדיב.
שמים בסיר את המים, סוכר, מיץ וקליפת לימון ומביאים לרתיחה. מבשלים את האגסים כמה דקות עד שהם מתרככים מעט. מסננים, מקררים וחותכים לאורך לרבעים.
מערבבים את עלי הסלט עם הרוטב ומניחים על צלחות הגשה. מסדרים סביב את האגסים, מפזרים גבינה מפוררת ואגוזים.

סלט אנדיב, רוקט, עם אגסים מבושלים ואגוזים




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי...................ו--- איה28/1/2009 02:48
מקלוני פטריות מלך היער בציפוי פריך ו--- איה
28/1/2009 03:08
רוטב פטריות פורצ'יני חלומי ו--- איה
28/1/2009 03:11
סלט אנדיב, רוקט, עם אגסים מבושלים ואגוזים ו--- איה « הודעה נוכחית
28/1/2009 03:13
עוגת מוס שוקולד וריבת חלב -גבאי ז’נטו--- אופה קטנה  
28/1/2009 08:40
עוגת פצפוצי אורז ושוקולד ו--- אורית(ה)  
28/1/2009 09:28
"קיגלה" - פשטידת אטריות מתוקהו--- אורית(ה)  
28/1/2009 09:38
כרובית עם בצל וביצים ו--- יפנית  
28/1/2009 13:15



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן