...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

סלט סלק, גזר ואגס / דורעם גונטו--- --מרילין 26/1/2009 19:54

http://www.mouse.co.il/CM.articles_item,1050,209,32395,.aspx


גירור סלק מאפשר לאכול אותו חי, ולשלב אותו בסלטים כתוספת עזת צבע וטעם או כמרכיב מרכזי.

חומרים (4 מנות)
300 גרם סלק (שני סלקים קטנים או אחד בינוני), קלוף
300 גרם גזר (כשלושה גזרים בינוניים, קלופים וקטומים)
300 גרם אגסים (כשלושה אגסים), חצויים ומגולענים, עם הקליפה
3 ס"מ שורש ג'ינג'ר טרי, קלוף
אופציה: צרור עלי כוסברה, קצוצים דק

לרוטב
2 כפות שמן זית
1 כף חומץ שרי (או חומץ בן יין אדום)
1/2 כף דבש
1 כפית חרדל
מלח ופלפל

הכנה:
מגררים דק את הסלק, הגזר, האגסים והג'ינג'ר (הכי קל להעביר את כולם דרך דיסקית גירור של מעבד מזון).
מערבבים בקערית את כל חומרי הרוטב.
יוצקים את הרוטב על הירקות, מערבבים ומשהים לרבע שעה לפחות, לספיגת טעמים. מפזרים מעל עלי כוסברה ואוכלים כמנה בפני עצמה, או לצד עוף, בשר או דגים.

doramg@haaretz.co.il




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני...................ו--- איה26/1/2009 07:52
גרטן תפוחי אדמה ובטטות / בני סיידאו--- איה
26/1/2009 08:57
תפוחי אדמה קטנים אפויים ומטוגנים, ברוטב שמנתו--- איה
26/1/2009 08:59
שבלולי תפוחים וקלבדוס - אבנר לסקין,ו--- פלפלית
26/1/2009 09:36
תפוחי אדמה אדומים וטעימים.ו--- גילה
26/1/2009 10:00
תמונה של תפו"א אדומים - בבקשהו--- גילה  
26/1/2009 12:22
עוף עם חצילים ועגבניות - מדהיםו--- גילה  
26/1/2009 10:42
לחם זיתיםו--- גדולה
26/1/2009 12:29
סמבוסק ו--- יפנית  
26/1/2009 13:47
ממתק שוקולד בוטנים / טופיפי ובעלהו--- --מרילין  
26/1/2009 14:16
ממתק שוקולד בוטנים / בחיתוך מלבניו--- --מרילין  
26/1/2009 14:18
סלט סלק, גזר ואגס / דורעם גונטו--- --מרילין « הודעה נוכחית
26/1/2009 19:54
קישואים ברוטב רימונים וצ'יליו--- --מרילין
26/1/2009 20:30
אורז אדום -ו--- אלונה
27/1/2009 02:07



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן