...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

ממתק שוקולד בוטנים / טופיפי ובעלהו--- --מרילין   26/1/2009 14:16

איך שראיתי אותם בפעם הראשונה (בלי לטעום אפילו), ידעתי..חייבת
מתכון! ביקשתי, חיכיתי ביקשתי שוב...ובסוף קיבלתי (-: כשהכנתי וטעמתי
ידעתי! זה אסון..אסור היה לי להכין את זה..וכך חשב גם כל מי שטעם
ראו הוזהרתם
~
המתכון מתאים לתבנית מלבנית 32*21
מתכון של טופיפי ובעלה
~

מצרכים לתחתית
שתיים וחצי כוסות קמח
מאתיים גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
שתי שקיות סוכר וניל
חצי כוס סוכר רגיל
.
הכנת התחתית
מעבדים במעבד מזון את כל החומרים כשלושים שניות עד לפירורים
מפזרים על תחתית התבנית באופן שווה ומהדקים לשכבה אחידה
מקפיאים כשעה
אופים ב- 180 מעלות כרבע שעה עד 20 דקות ומצננים מעט
.
מצרכים למלית חמאת בוטנים
כוס וחצי חמאת בוטנים עם שבבי בוטנים
כוס סוכר
ארבע כפות דבש
חמישים מ"ל שמנת מתוקה
שתי ביצים
.
הכנת המלית
מערבבים את הכל ויוצקים מעל הבצק
משטחים ואופים כ 20 דקות עד להתיצבות והזהבה קלה
מצננים צינון מוחלט
.
מצרכים לציפוי
מאתיים גרם שוקולד מריר
מאתיים מ"ל שמנת מתוקה
.
הכנת הציפוי
מרתיחים את השמנת ויוצקים מעל השוקולד
מערבבים למסה אחידה ויוצקים מעל שכבת חמאת הבוטנים
מאחסנים לילה במקרר או במקפיא
חותכים לאצבעות או לקוביות


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני...................ו--- איה26/1/2009 07:52
גרטן תפוחי אדמה ובטטות / בני סיידאו--- איה
26/1/2009 08:57
תפוחי אדמה קטנים אפויים ומטוגנים, ברוטב שמנתו--- איה
26/1/2009 08:59
שבלולי תפוחים וקלבדוס - אבנר לסקין,ו--- פלפלית
26/1/2009 09:36
תפוחי אדמה אדומים וטעימים.ו--- גילה
26/1/2009 10:00
תמונה של תפו"א אדומים - בבקשהו--- גילה  
26/1/2009 12:22
עוף עם חצילים ועגבניות - מדהיםו--- גילה  
26/1/2009 10:42
לחם זיתיםו--- גדולה
26/1/2009 12:29
סמבוסק ו--- יפנית  
26/1/2009 13:47
ממתק שוקולד בוטנים / טופיפי ובעלהו--- --מרילין   « הודעה נוכחית
26/1/2009 14:16
ממתק שוקולד בוטנים / בחיתוך מלבניו--- --מרילין  
26/1/2009 14:18
סלט סלק, גזר ואגס / דורעם גונטו--- --מרילין
26/1/2009 19:54
קישואים ברוטב רימונים וצ'יליו--- --מרילין
26/1/2009 20:30
אורז אדום -ו--- אלונה
27/1/2009 02:07



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן