...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת תותים ללא אפיה ו--- סיגלוש 23/1/2009 08:21

לבסיס העוגה:
1 כוס פירורי עוגיות (אני בפסח הכינותי עם עוגיות היין יצא טעיםם)
50 גרם חמאה מומסת
1 כוס אגוזי מלך קצוצים
לגלידה:
2 כוסות תותים
2 שקיות סוכר וניל
8 כפות של סוכר
2 שמנת מתוקה
לקישוט:
1 כוס תותים חצויים

אופן ההכנה

1. מערבבים את כל חומרי הבסיס. משטחים בתבנית עגולה חד פעמית, ומכניסים למקפיא.
2. שמים במעבד מזון את התותים, סוכר הוניל ושתי כפות סוכר. מעבדים לרסק אחיד. מסננים.
3. מקציפים את השמנת עם יתרת הסוכר לקצפת יציבה, ומקפלים פנימה את רסק התותים.
4. משטחים את התערובת מעל הבסיס, ומקפיאים.
5. מוציאים את העוגה כ-20 דקות לפני ההגשה, ומקשטים בחצאי תותים.
בתיאבון




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שישי..............ו--- איה23/1/2009 05:21
עוגת תותים ללא אפיה ו--- סיגלוש « הודעה נוכחית
23/1/2009 08:21
עוגיות קוואקר בננהו--- שמנמודה
23/1/2009 12:00



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן