...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
איה גולן-מעצבת אתרים לאינטרנט







הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  

תוכן ההודעה

מפרום חצילים - והדגמה בשלביםו--- פלפלית   14/1/2009 09:46


בתמונה התבנית המוכנה - בהמשך תמונות של שלבי ההכנה
המצרכים

חצילים פרוסים ל"סנביצ'ים" [לא חובה, רק יותר קל - ניתן גם מפרוסות]
להמליח ולהשאיר כמה שעות לניקוז הנוזלים.

תערובת בשר טחון מתובלת [כל הרכב שטעים למכינה]+ מעט רסק עגבניות/קטשופ
בצל מגורר
ירק קצוץ
צנוברים [אופציה]

בלילת ביצים מתובלת בירק קצוץ ותבליני טעם -
קמח - למעטפת המפרום

רוטב לבישול/אפיה
בצל מוזהב/מרוכך, במעט שמן
שום קצוץ/פרוס
רסק עגבניות ומעט קטשופ - בריכוז לפי טעם אישי.
[ניתן להכין גם רק בציר מרק]
ציר מרק - בשר/עוף או מים + א. מרק [הכמות לפי גודל כלי/תבנית הבישול/אפיה בכמות שתגיע עד גובה המפרום.
ירק קצוץ
מלח ופלפל לבן - לפי טעם אישי

מזהיבים את הבצל, מוסיפים את השום והעשבים, ערבוב של 2-3 דקות
מוסיפים נוזלים ומתבלים.

ההכנה

1. ממלאים את פרוסות החצילים
2. מפדרים אותם טוב בקמח מכל הצדדים ומנערים עודפים
3. טובלים בבלילת הביצים, מכל הצדדים ו ....
4. מטגנים במעט שמן [בקבוצות קטנות] משני הצדדים ובהיקף לסגירה.
5.-בהכנה בתבנית אפיה בתנור -
יוצקים מחצית מהרוטב לתבנית
מניחים את המפרום ועליו יוצקים את המחצית השניה של הרוטב.
אופים בחום 140 מעלות כ שעה וחצי.
-בהכנה בבישול - מניחים את המפרום ברוטב,
רצוי בסיר שטוח, בשכבה אחת
מביאים את הסיר לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים
כ שעה וחצי.

*** ניצול שאריות

משאריות הבשר הכנתי קציצות קטנטנות
ומשאריות הבלילה + מעט קמח - לביבות
שהתווספו לתבנית המפרום.








לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי................ו--- איה14/1/2009 02:32
קינוח מוס שוקולד בכוס שוטו--- איה  
14/1/2009 09:43
מפרום חצילים - והדגמה בשלביםו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
14/1/2009 09:46
מפרום חצילים - מילוי החצילים ו--- פלפלית  
14/1/2009 09:49
מפרום חצילים - בלילת ביצים מתובלתו--- פלפלית  
14/1/2009 09:50
מפרום חצילים - טיגון בקב' קטנותו--- פלפלית  
14/1/2009 09:52
מפרום חצילים - הפרוסות המטוגנותו--- פלפלית  
14/1/2009 09:54
מפרום חצילים - הרוטב ו--- פלפלית  
14/1/2009 09:55
מפרום חצילים - ניצול שאריות - ו--- פלפלית  
14/1/2009 09:58
מפרום חצילים - התבנית עוברת לתנור - ו--- פלפלית  
14/1/2009 10:02
עוגת -"בלוק גבינה"ו--- גדולה
14/1/2009 11:53
פשטידת אטריות מתוקה...ו--- לינדוש
14/1/2009 12:06
עוגת תפוזיםו--- הפיה
14/1/2009 13:53
סלט צנון קטן וחמודו--- --מרילין  
14/1/2009 15:14



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן