...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

ריבת תפוז סיני - Dulce de kumquat ו--- --מרילין   6/1/2009 10:12


מתכון של VB / אביבה מהאתר האירני

כל שנה, כשעצי התפוסיני עמוסים בפרי אנחנו מכינים מהם ריבה
את הריבה אנחנו אוכלים לרוב על פרוסת לחם וחמאה אבל הכי הכי, אוהבים
אותה מבושלת יחד עם כבדי עוף ובצל
.


מצרכים
קילו תפוז סיני
כפית סודה לשתייה
קילו סוכר



הכנה
רוחצים היטב את התפוזים ושמים אותם בקערה
מפזרים את הסודה לשתייה ומכסים במים רותחים
אחרי שהמים התקררו שוטפים היטב מספר פעמים ומסננים
מחוררים כל תפוז בעזרת מסרגה - כדי למנוע פיצוץ
שמים את התפוזים בסיר, מכסים במים מבשלים רבע שעה ומסננים
בסיר עמוק מבשלים קילו סוכר עם ארבע כוסות מים 10 דקות
מצרפים את התפוזים לסיר ומבשלים עד שהתפוזים מבריקים וכמעט שקופים
משאירים לילה בסיר, ולמחרת מעבירים לצנצנות



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי .................ו--- פלפלית6/1/2009 06:47

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
ציר בקר או כבש - רון [שפאץ] כהןו--- פלפלית
6/1/2009 08:57
ציר ירקות - רון[שפאץ] כהן - האקדמיה לבישולו--- פלפלית
6/1/2009 09:04
ציר עוף - רון [שפאץ] כהן - האקדמיה לבישולו--- פלפלית
6/1/2009 09:06
מרק חרירה - גיא רובננקו - ווינט אוכל ו--- פלפלית
6/1/2009 09:14
מרק שעועית יווני - גיא רובננקו -ווינט אוכלו--- פלפלית
6/1/2009 09:18
מרק אפונה,תפוחי אדמה וג'ינג'ר-דליה פן-לרנרו--- פלפלית
6/1/2009 09:20
קליפות תפוז מסוכרות - דורעם גונטו--- פלפלית
6/1/2009 09:24
קליפות פומלית מסוכרות - דורעם גונטו--- פלפלית
6/1/2009 09:26
כבדים בריבת תפוזים ו--- --מרילין  
6/1/2009 10:08
ריבת תפוז סיני - Dulce de kumquat ו--- --מרילין   « הודעה נוכחית
6/1/2009 10:12
ריבת תפוז סיני - ארוזו--- --מרילין  
6/1/2009 10:13
כדורי בשר עם פתיתים ותפוחי אדמה ו--- נגה ב
6/1/2009 14:57



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן