...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
איה גולן-מעצבת אתרים לאינטרנט







הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  

תוכן ההודעה

קיש חוביזה ובצל מטוגן / רעיון של גונטו--- --מרילין   31/12/2008 09:40

באתי מהשוק עלים חמוצים..את יודעת מה לעשות איתם? ככ
שאלה דודה אילנה..ומיד עניתי כן!
הבצק מעולה, ויחד עם המלית - חגיגה





מצרכים
בצק
כוס קמח לבן
חצי כוס קמח מלא
חצי כפית מלח
שתי כפות שומשום
חצי כפית קצח
מאה גרם חמאה קרה חתוכה
ביצה טרופה
.
מילוי
מעט שמן זית מעורבב עם מעט חמאה
שני בצלים פרוסים
מאתיים גרם עלי חוביזה שטופים, מסוננים וקצוצים
חצי כפית אגוז מוסקט
מיכל שמנת מתוקה
שתי ביצים
מאה גרם גבינה צהובה
מלח - פלפל


.
הכנה
מערבבים את כל החומרים היבשים של הבצק
מוסיפים את החמאה ומפוררים בעזרת האצבעות
מוסיפים את הביצה ומאחדים לכדור
משטיחים לפיתה, שמים בשקית פלסטיק ושומרים במקפיא לחצי שעה
מרדדים ומסדרים על תבנית פאי כולל שוליים
מסדרים נייר אפיה ושעועית מעל הבצק
ואופים כ- 10 דקות, עד שהשוליים מתחילות להזהיב
מוציאים מהתנור ומסירים את הנייר אפיה עם השעועית
~
מטגנים את הבצל עד שהוא מתחיל להזהיב
מוסיפים את החוביזה ומטגנים עוד מספר דקות
מכבים את האש, ומוסיפים את שמנת, הביצים וגבנ"ץ
את הפלפל שחור המלח והמוסקט
שופכים על הבצק החצי אפוי
ואופים כ- 30 דקות או עד שמוזהב יפה
.



.מקור המתכון - דורעם גונט, אצלי עם מספר שינויים




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי...............ו--- איה31/12/2008 04:03
בטטה בתנור בטחינה גולמית ושמן זיתו--- איה
31/12/2008 04:50
אנטיפסטי ארטישוק ירושלמיו--- איה
31/12/2008 04:53
חטיפי שוםו--- איה
31/12/2008 05:00
מיטבל בצל - רות סיקיסו--- שומית
31/12/2008 08:57
מטבל סרדיניםו--- שומית
31/12/2008 09:06
קיש חוביזה ובצל מטוגן / רעיון של גונטו--- --מרילין   « הודעה נוכחית
31/12/2008 09:40
פשטידת תפו"א פרווה - חדוות הבישולו--- אופה קטנה  
31/12/2008 09:52
פשטידה חלבית, שרי תמר, בצל וגבינות -עצמיו--- אופה קטנה  
31/12/2008 10:00
סלט תרד ועדשים בשמן זית, שום ובלסמיו--- תמר מהעבודה
31/12/2008 10:03
צ'יפס מרווהו--- תמר מהעבודה
31/12/2008 10:11
עוף ותפו"א בתנור- עירבובי מתכונים ברשתו--- אופה קטנה
31/12/2008 10:21
מרק עגבניות ואורז פשוט וטעים במיוחד לילדיםו--- --מרילין  
31/12/2008 11:39
פלאפל-דוחול ספאדי ו--- יפנית  
31/12/2008 12:34
רולדה מתכון בסיסי של חנה שאולובו--- chant  
31/12/2008 13:49



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן