...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת היער השחור ו--- יפנית   30/12/2008 17:08

טורט שוקולד ל- יער השחור

החומרים:
6 ביצים שלמות
200 גרם סוכר
קורט מלח
75 גרם קקאו
60 גרם קמח
כפית גדושה אבקת אפיה (או חצי כפית סודה לשתיה)

אופן ההכנה:
להקציף במשך 6-7 דקות את הביצים השלמות עם המלח והסוכר. מתקבלת קציפה בהירה מאוד (קשה להגיע לזה במיקסר-יד ! לכן צריך לחזור למתכון המקורי ולהפריד הביצים).
לנפות קקאו, קמח ואבקת אפיה.
להוסיף לקצף בזהירות, בתנועות קיפול – עד שהיבשים נבלעים לגמרי.

לחלק את הבלילה ל-2 או 3 תבניות משומנות או מנויירות ולאפות בתנור עם טורבו עד שקיסם יוצא יבש.
ב-3 תבניות , בחום של 165 מעלות עם טורבו, לוקח בערך 13-15 דקות.
לצנן את העוגות ולמלא בקרם.

מתכון מעתון ישן, עם שינויים שלי - יעלה.

הערות יפנית:

חילקתי את הבלילה ל-2 תבניות 24 ס"מ.

סירופ:
1/2 כוס סוכר
3/4 כוס מים
1/2 כוס ברנדי

הרתחתי במיקרו סוכר+מים והוספתי את הברנדי.

קצפת:
להקציף 2 מיכלי שמנת מתוקה + 3 כפות סוכר+ 2 כפות אינסטנט פודינג.

דובדבנים משומרים בצנצנת

במחבת בישלתי דובדבנים שסיננתי מהנוזלים+3 כפות סוכר+2 כפות ריבת תות שדה (ביתית).

הרכבת העוגה:
להניח חצי מהעוגה בצלחת הגשה, להרטיב עם סירופ, למרוח קצפת, לפזר דובדבנים כולל הרוטב שנוצר במחבת,לכסות עם חצי העוגה הנוספת, להרטיב בסירופ וכו'.....

לקשט עם שוקולד מריר מגורר ודובדבנים מסוכרים.




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי.................ו--- איה30/12/2008 02:08
קדרת בשר ופטריות במעטפת בצק עליםו--- פלפלית
30/12/2008 08:44
צלי עגל בערמונים ופטריות - שיר הלפרן ו--- פלפלית
30/12/2008 08:47
מתכוני תירס משומר - מויינט אוכלו--- פלפלית
30/12/2008 08:58
עוגת מרנג שוקולד / צחי בוקששתרו--- שרוניק
30/12/2008 11:41
מרק סלרי:ו--- שרוניק
30/12/2008 11:43
ראשי סלרי עם פטריות ו--- שרוניק
30/12/2008 11:45
תבשיל בקר ושורש סלרי ברוטב חמוץ ו--- שרוניק
30/12/2008 11:48
כרוב עם בשר / וילי מלר ו--- שרוניק
30/12/2008 11:51
מתכון בסיסי לגנשו--- שרוניק
30/12/2008 12:03
קרם פטיסיאר זה אחד מהמתכונים שאני הכי אוהבו--- שרוניק
30/12/2008 12:05
ריבת שזיפים יבשיםו--- שרוניק
30/12/2008 12:07
בצק ללא חלב ו--- שרוניק
30/12/2008 12:09
פסטה ברוטב זנב שור ו--- שרוניק
30/12/2008 12:24
קציצות בנוסח יהדות איטליה ו--- שרוניק
30/12/2008 12:46
קארי בשר בגנון גואה Goan meat curry ו--- --מרילין  
30/12/2008 12:51
כדורי בשר ברוטב פול ירוקו--- שרוניק
30/12/2008 12:54
ברבוניות ממולאות ו--- שרוניק
30/12/2008 12:55
עוגת היער השחור ו--- יפנית   « הודעה נוכחית
30/12/2008 17:08
קובה אדומה - שף שאול בן אדרת ואמא שלוו--- פלפלית
30/12/2008 18:55
מלאווח במילוי גבינות/י. אהרוניו--- תמר..
30/12/2008 19:52



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן