...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מוס שוקולד בניחוח פירות יער מעוטר בטראפלס ו--- לינדוש 15/9/2008 20:53

מוס שוקולד בניחוח פירות יער מעוטר בטראפלס שוקולד-דבש
8 מנות אישיות
חומרים :
4 חלמונים
100 גרם סוכר
200 גרם שוקולד מריר
70 מ"ל חלב
3 כפות מעדן פירות יער 100% פרי של 'יד מרדכי'
14 גרם אבקת ג'לטין
1 מיכל שמנת מתוקה
לעיטור :
3 כפות קקאו

אופן ההכנה :
1.חותכים את השוקולד לקוביות קטנות. מכינים אמבט כפול וממיסים את השוקולד עם החלב. מערבבים בכוס קטנה את הג'לטין עם רבע כוס מים בעזרת מזלג, מחממים 20 שניות במיקרוגל או עד שכל הגושים נעלמים ומוסיפים לשוקולד המומס תוך כדי ערבוב. מורידים מהלהבה.
2.מחממים באמבט כפול את החלמונים והסוכר תוך כדי הקצפה (מומלץ במקציף חשמלי). ממשיכים להקציף כ-7 דקות עד שהחלמונים מבהירים ומתייצבים.
3.מקציפים בקערה נפרדת את השמנת. מקפלים בעדינות את קצף החלמונים ומעדן פירות יער אל הכלי עם השוקולד. מוסיפים את השמנת המוקצפת בתנועות קיפול עדינות עד שמתקבל מוס אחיד. מעבירים לכלי הגשה אישיים ומצננים לפחות שעתיים במקרר לפני ההגשה.
4.מגישים עם קקאו מסונן ומעל וכדורי טראפלס לקישוט.

מאתר יד מורדכי




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים ליום שני ......................ו--- פלפלית15/9/2008 07:47

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
תפוחי אדמה אפויים - בהגשה חגיגיתו--- פלפלית  
15/9/2008 08:25
תפוחי אדמה אפויים בהגשה חגיגית - לפני האפיה ו--- פלפלית  
15/9/2008 08:28
תפוחי אדמה אפויים - בהגשה חגיגית - עם ברוקומיני ו--- פלפלית  
15/9/2008 08:29
מוס דבש עם רימוניםו--- זברה
15/9/2008 08:41
מוס דבש עם תפוחים להגשה בגביעיםו--- זברה
15/9/2008 08:43
ריבת בצל - ערבוב של כמה מתכונים מהרשתו--- פלפלית  
15/9/2008 08:46
ריבת בצל - טיפ לקבלת צבע מודגש - עצמיו--- פלפלית
15/9/2008 08:54
פשטידת קישואים - קובי בר ו--- פלפלית
15/9/2008 09:30
כריכי עוגיות עם קרם חמאת דבש ואניס - רותו--- פלפלית
15/9/2008 09:39
עוגות דבש אישיות עם ג’ינג’ר ותאנים - רות ו--- פלפלית
15/9/2008 09:41
אפרסקים בקרם קצפת מתובלת - רות אוליבר ו--- פלפלית
15/9/2008 09:43
פשטידת קישואים של אמאו--- אופה קטנה
15/9/2008 09:56
פשטידת קישואים ערוץ 7 (1)ו--- אופה קטנה
15/9/2008 10:00
פשטידת קישואים ערוץ 7 (2)ו--- אופה קטנה
15/9/2008 10:05
עוגיות שוקולד צ'יפס/רביבה וסיליה ו--- תמר בעבודה
15/9/2008 10:11
מרק עדשים, כוסברה ולימוןו--- מרילין  
15/9/2008 12:58
לחם שאור עם צימוקים בהיריםו--- מרילין  
15/9/2008 16:18
לחמא בעג'יןו--- מייקלה  
15/9/2008 17:05
מוס שוקולד בניחוח פירות יער מעוטר בטראפלס ו--- לינדוש « הודעה נוכחית
15/9/2008 20:53
עוגת טורט+אגוזים מצופים.עוגה חגיגית.ו--- נירה
15/9/2008 23:57



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן