...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

ספינג' לחנוכה - סופגניה מרוקאית רכהו--- פלפלית 24/12/2008 09:21


ספינג' לחנוכה
סופגניה מרוקאית רכה -
בלי ריבה, אבל עם סוכר. פשוטה להכנה וטעימה


מתכון מאת סטפן לייק. מרכיבים ל- 35 יחידות:


1 ק"ג קמח
1 שקית שמרית
1 כף שטוחה מלח
¾3 כוסות מים
שמן לטיגון
אבקת סוכר לפיזור


אופן ההכנה:


1..מכניסים לתוך קערה קמח, שמרית ומלח ומוסיפים את המים תוך כדי ערבוב. אין צורך במערבל.


2. בעזרת כף, מערבבים היטב (לפחות 5 דקות) עד לקבלת בלילה סמיכה וחלקה.


3. מכסים במגבת ומשהים לתפיחה במקום חמים כשעה. מתקבלת בלילה מאד רכה ותפוחה היטב.


4. בידיים משומנות, נוטלים חופן מהבלילה, יוצרים במרכז חור ומותחים בעדינות לקבלת צורת עיגול גדול. (שימו לב, העיגול אינו אחיד בצורתו מאחר והבצק רך מאד - כמעט נוזלי לאחר התפיחה).


5. מטגנים בשמן עמוק רותח משני הצדדים עד להזהבה. הבצק תופח מאד במהלך הטיגון.


6. בוזקים אבקת סוכר ומגישים חם.




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי - נר רביעי של חנוכה ו--- איה24/12/2008 02:52
ספינג' לחנוכה - סופגניה מרוקאית רכהו--- פלפלית « הודעה נוכחית
24/12/2008 09:21
מניפת לפת ובטטה אפויות - יעל גרטיו--- פלפלית
24/12/2008 09:24
צ'יפס לפת ושום בתנור - יעל גרטיו--- פלפלית
24/12/2008 09:26
לפת מזוגגת - ניר צוק, "מתחם ניר צוק"ו--- פלפלית
24/12/2008 09:27
לפת ביין לבן שום וטימין - "ליאורה קרן"ו--- פלפלית
24/12/2008 09:29
סביצ'ה מוסר - מסעדת "איזדורה" - מווינטו--- פלפלית
24/12/2008 09:32
כבד עוף בדבש וסויה - מסעדת "לופט" - מווינטו--- פלפלית
24/12/2008 09:34
סלט כרוב אדום [מבושל] - אבי פסטוו--- פלפלית
24/12/2008 10:30
סלט כרוב אדום ותפוחים - אבי פסטו ו--- פלפלית
24/12/2008 10:32
סלט כרוב אדום "מסעדה" - "מבשלים"ו--- פלפלית
24/12/2008 10:35
סלט כרוב אדום בטריאקי ותפוזים - "מבשלים"ו--- פלפלית
24/12/2008 10:37
סלט שומר ושקדים - ארז קומורובסקיו--- פלפלית
24/12/2008 10:51
סלט שומר - שף חיים כהן ו--- פלפלית
24/12/2008 10:52
סלט שומר חריף עם פרי הדר וזיתים - ד. גונטו--- פלפלית
24/12/2008 10:54
סלט רצועות שומר-אל בישבאש - "שורשים"ו--- פלפלית
24/12/2008 10:57
תפו"א אפויים עם קוביות חזה אווז מעושן- עצמיו--- פלפלית  
24/12/2008 13:06
עוף שלם עם תפוזיםו--- שרוניק  
24/12/2008 13:07
ככה העוף נראה כשהוא מוכןו--- שרוניק  
24/12/2008 13:12
עוף בטריאקי של צחיו--- chant  
24/12/2008 13:22
מרק שעוית בנוסח קל מתאים מואד לימים הקרים אלוו--- גלגולה.
24/12/2008 17:31
לטקעס - לביבות תפוחי אדמהו--- לאה.ק  
24/12/2008 22:23
לביבות גבינהו--- לאה.ק  
24/12/2008 22:25



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן