...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

אפרסקים בקרם קצפת מתובלת - רות אוליבר ו--- פלפלית 15/9/2008 09:43


אפרסקים בקרם קצפת מתובלת - רות אוליבר "על השולחן"



מתחכם ומלא ארומהקינוח מתוחכם ומלא ארומה. מבשלים את האפרסקים בתחמיץ מתוק ומתובל, ומגישים כשהם קרים עם קרם מסקרפונה ודבש.


חומרים ל-12-6 מנות:


לאפרסקים המתובלים:
12 אפרסקים חצויים ללא הגרעין (או נקטרינות)
1 ק”ג סוכר
1/2 ליטר חומץ רגיל
1 כפית זרעי כוסברה שלמים
1/2 כפית מלח
1 ליטר מים
2 עלי דפנה
2 מקלות קינמון
2 ניצני ציפורן
1 כף פלפל אנגלי שלם שבור
אגוז מוסקט מגורר טרי


לקרם קצפת:
1 גביע (250 גרם) גבינת מסקרפונה
1 מיכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה
3 כפות דבש
קליפה מגוררת מ-1/2 לימון
1/4 כפית אגוז מוסקט
1/2 כפית קינמון
1/4 כפית פלפל אנגלי


הכנה:
1. מכינים אפרסקים מתובלים: מביאים לרתיחה את כל החומרים. מבשלים כ-15 דקות, עד שהאפרסקים מתרככים מעט, ומוציאים אותם בכף מחוררת. שומרים בצד.


פרסומת2. ממשיכים לבשל ולצמצם את הרוטב עוד כ-15 דקות. מחזירים את האפרסקים לרוטב, מקררים ומצננים כ-4 שעות לפחות.


3. מכינים קרם קצפת: מקציפים מסקרפונה, שמנת, דבש, קליפת לימון ותבלינים לקצפת יציבה. מעבירים לשקית זילוף.


4. מגישים: יוצקים רוטב לצלחת עמוקה, מניחים חצי אפרסק או שני חצאים, מזלפים קצפת ומגישים.


• גם רוטב לקינוח וגם ויניגרט
יישאר לכם הרבה רוטב, שתוכלו להגיש עם גלידה או עם קינוחים אחרים, וגם להכין ממנו ויניגרט בתוספת שמן זית - המתוק והחמוץ כבר מוכנים.




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים ליום שני ......................ו--- פלפלית15/9/2008 07:47

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
תפוחי אדמה אפויים - בהגשה חגיגיתו--- פלפלית  
15/9/2008 08:25
תפוחי אדמה אפויים בהגשה חגיגית - לפני האפיה ו--- פלפלית  
15/9/2008 08:28
תפוחי אדמה אפויים - בהגשה חגיגית - עם ברוקומיני ו--- פלפלית  
15/9/2008 08:29
מוס דבש עם רימוניםו--- זברה
15/9/2008 08:41
מוס דבש עם תפוחים להגשה בגביעיםו--- זברה
15/9/2008 08:43
ריבת בצל - ערבוב של כמה מתכונים מהרשתו--- פלפלית  
15/9/2008 08:46
ריבת בצל - טיפ לקבלת צבע מודגש - עצמיו--- פלפלית
15/9/2008 08:54
פשטידת קישואים - קובי בר ו--- פלפלית
15/9/2008 09:30
כריכי עוגיות עם קרם חמאת דבש ואניס - רותו--- פלפלית
15/9/2008 09:39
עוגות דבש אישיות עם ג’ינג’ר ותאנים - רות ו--- פלפלית
15/9/2008 09:41
אפרסקים בקרם קצפת מתובלת - רות אוליבר ו--- פלפלית « הודעה נוכחית
15/9/2008 09:43
פשטידת קישואים של אמאו--- אופה קטנה
15/9/2008 09:56
פשטידת קישואים ערוץ 7 (1)ו--- אופה קטנה
15/9/2008 10:00
פשטידת קישואים ערוץ 7 (2)ו--- אופה קטנה
15/9/2008 10:05
עוגיות שוקולד צ'יפס/רביבה וסיליה ו--- תמר בעבודה
15/9/2008 10:11
מרק עדשים, כוסברה ולימוןו--- מרילין  
15/9/2008 12:58
לחם שאור עם צימוקים בהיריםו--- מרילין  
15/9/2008 16:18
לחמא בעג'יןו--- מייקלה  
15/9/2008 17:05
מוס שוקולד בניחוח פירות יער מעוטר בטראפלס ו--- לינדוש
15/9/2008 20:53
עוגת טורט+אגוזים מצופים.עוגה חגיגית.ו--- נירה
15/9/2008 23:57



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן