...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגות דבש אישיות עם ג’ינג’ר ותאנים - רות ו--- פלפלית 15/9/2008 09:41

ר

עוגות דבש אישיות עם ג’ינג’ר ותאנים - רות אוליבר "על השולחן"


תראו מה קצת אייסינג יכול לעשות לעוגה פשוטה עוגות עסיסיות ומתובלות. אפשר להכינן בתבנית גדולה ולהאריך את זמן האפייה. מצפים באייסינג לבן, והן הופכות חגיגיות ביותר.


חומרים ל-8 עוגות קוגלהוף אישיות בקוטר 10 ס”מ:
125 גרם חמאה רכה
120 גרם (1/2 כוס) סוכר חום
255 גרם (3/4 כוס) דבש
2 ביצים גדולות
250 מ”ל (1 מיכל) שמנת מתוקה
2 כפיות ג’ינג’ר טרי מגורר
260 גרם (2 כוסות פחות כף) קמח תופח
125 גרם תאנים יבשות קצוצות דק-דק
60 גרם ג’ינג’ר מסוכר קצוץ דק
1 כפית קינמון
1 כפית בהראט
1/4 כפית פרחי לבנדר טחונים
1 כפית סודה לשתייה


לציפוי אייסינג:
1/2 חלבון
3-2 טיפות לימון
150 גרם (¼1 כוסות) אבקת סוכר
פרחי לבנדר לקישוט


הכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות, ומשמנים תבניות קוגלהוף אישיות, עדיף בספריי שמן.


2. מכינים את העוגה: מקציפים חמאה, דבש, סוכר חום וביצים לקרם אוורירי במיקסר עם וו גיטרה. מוסיפים שמנת וג’ינג’ר טרי תוך כדי הקצפה, עד שמתקבל מרקם חלק ואוורירי.


3. מערבבים קמח, תאנים קצוצות, ג’ינג’ר מסוכר ותבלינים. מקפלים את החומרים היבשים לתערובת החמאה עד שהתערובת אחידה. יוצקים לתבניות.


4. מקררים. מכינים אייסינג ומצפים: טורפים חלבון עם לימון. מוסיפים אבקת סוכר תוך כדי הקצפה, עד שמגיעים לסמיכות הרצויה. שומרים מכוסה. תמיד אפשר להוסיף עוד מעט אבקת סוכר כדי להסמיך את התערובת, או מעט מים כדי לדלל אותה.


5. מצפים את העוגה, מקשטים בפרחי לבנדר ומגישים.




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים ליום שני ......................ו--- פלפלית15/9/2008 07:47

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
תפוחי אדמה אפויים - בהגשה חגיגיתו--- פלפלית  
15/9/2008 08:25
תפוחי אדמה אפויים בהגשה חגיגית - לפני האפיה ו--- פלפלית  
15/9/2008 08:28
תפוחי אדמה אפויים - בהגשה חגיגית - עם ברוקומיני ו--- פלפלית  
15/9/2008 08:29
מוס דבש עם רימוניםו--- זברה
15/9/2008 08:41
מוס דבש עם תפוחים להגשה בגביעיםו--- זברה
15/9/2008 08:43
ריבת בצל - ערבוב של כמה מתכונים מהרשתו--- פלפלית  
15/9/2008 08:46
ריבת בצל - טיפ לקבלת צבע מודגש - עצמיו--- פלפלית
15/9/2008 08:54
פשטידת קישואים - קובי בר ו--- פלפלית
15/9/2008 09:30
כריכי עוגיות עם קרם חמאת דבש ואניס - רותו--- פלפלית
15/9/2008 09:39
עוגות דבש אישיות עם ג’ינג’ר ותאנים - רות ו--- פלפלית « הודעה נוכחית
15/9/2008 09:41
אפרסקים בקרם קצפת מתובלת - רות אוליבר ו--- פלפלית
15/9/2008 09:43
פשטידת קישואים של אמאו--- אופה קטנה
15/9/2008 09:56
פשטידת קישואים ערוץ 7 (1)ו--- אופה קטנה
15/9/2008 10:00
פשטידת קישואים ערוץ 7 (2)ו--- אופה קטנה
15/9/2008 10:05
עוגיות שוקולד צ'יפס/רביבה וסיליה ו--- תמר בעבודה
15/9/2008 10:11
מרק עדשים, כוסברה ולימוןו--- מרילין  
15/9/2008 12:58
לחם שאור עם צימוקים בהיריםו--- מרילין  
15/9/2008 16:18
לחמא בעג'יןו--- מייקלה  
15/9/2008 17:05
מוס שוקולד בניחוח פירות יער מעוטר בטראפלס ו--- לינדוש
15/9/2008 20:53
עוגת טורט+אגוזים מצופים.עוגה חגיגית.ו--- נירה
15/9/2008 23:57



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן