...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת שכבות שוקולדו--- טליון 14/12/2008 10:02

6 כוסות קמח
2 חב' מרגרינה
מעט מלח
3 כפות סוכר
5-6 חלמונים
50 גר' שמרים טריים מומסים ב1/2 כוס מים פושרים
או 2 כפות שמרים יבשים (לערבב ישירות לתוך הקמח, ולהוסיף לעיסה 1/2 כוס מים פושרים)

ללוש ולהשהות במקרר למשך הלילה

להקציף את החלבונים עם כוס סוכר

לבשל על אש נמוכה:
6 כפות קקאו הולנדי
כוס וחצי סוכר
2 בקבוקוני תמצית וניל
1/2 כוס מים

לערבב היטב ולהוסיף 2 כפות מרגרינה
לקרר את הקרם
להוסיף את הקרם לקצף ולערבב בעדינות.

לחלק את הבצק ל-4 כדורים.
לרדד כל כדור לגודל של תבנית גדולה (כמו התבנית המקורית של התנור)
למרוח 1/3 מהקרם.
להמשיך ליצור שכבות לסרוגין כאשר השכבה האחרונה היא בצק)
לאפות כחצי שעה בחום בינוני עד שהבצק משחים.
כשמתקרר לפזר אבקת סוכר.


מקור המתכון: חברה








כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...............ו--- איה14/12/2008 03:29
דלעת צלוינ עם פסטו וגרעיני דלעתו--- הדר
14/12/2008 06:55
דלועים מאודים ברוטב 5 תבלינים ודלעת ו--- הדר
14/12/2008 07:09
סלט דלעת צבעוני ומהירו--- הדר
14/12/2008 07:14
קרסה - חביתיות סולת לחנוכהו--- טליון  
14/12/2008 10:00
עוגת שכבות שוקולדו--- טליון « הודעה נוכחית
14/12/2008 10:02
עוגת אנגליהו--- טליון
14/12/2008 10:07
עוגת נס קפהו--- טליון
14/12/2008 10:11
מרק חומוס עדשים וירקותו--- ענתוש פה
14/12/2008 10:13
לביבות סלק - שף אופיר דמלין - "פרנצ'סקה" ו--- פלפלית
14/12/2008 11:18
קציצות סלק - אתר הצמחונות [פרווה]ו--- פלפלית
14/12/2008 11:43
גומבוץ(הונגרי)כדורי בצק תפוחי אדמה ממולאיםו--- פלפלית
14/12/2008 15:50
עוגה כושית קלה ונהדרתו--- שושנה
14/12/2008 16:24
טרפלס שוקולד תוצרת עצמיתו--- chant  
14/12/2008 19:20
פריקסה-השפית סימה ביטון - ממגזין דרך האוכלו--- פלפלית
14/12/2008 20:00



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן