...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

בצק שקם (פרווה)ו--- לינדוש 10/12/2008 14:15

הבצק נעים וטעים./לינדוש

כוס שמן או 200 גרם חמאה.
2-3 כפות סוכר.
2 חלמונים (צהוב של הביצה)
כוס מיץ תפוזים.
קליפת תפוז או לימון זה מוסיף אמון.
חבילה קטנה של קמח תופח או 3כוסות קמח רגיל עם שקית א.אפיה.
במידת הצורך (אם הבצק יוצא דליל) מוסיפים קמח בהתאם

אופן ההכנה:

להכניס לקערת המיקסר את השמן עם החלמונים והסוכר להקציף ולהוסיף את המיץ וקליפת התפוז ולאחר מכן את הקמח .מתחילים לערבל עד לקבלת בצק רך וטעים.להכניס למקרר לשעה בערך .

לחלק את הבצק ל-3 וכל חלק לרדד ולמרוח את המילוי הרצוי .
לגלגל לרולדה להניח על התבנית האפיה לסמן פרוסות ולאפות בחום של 180 מעלות עד שמתקבל צבע חום בהיר.
לתת לרולדות להתקרר ואחרי זה לפרוס לפרוסות לפי הסימן.
לפזר א.סוכר ולאכול בזהירות ,

לינדוש




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי ..................ו--- פלפלית10/12/2008 08:06

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוגת ביסקוויטים עם ציפוי שוקולד ו--- פלפלית
10/12/2008 10:29
עוגת ביסקויטים או נקניק שוקולד - גילהו--- פלפלית
10/12/2008 10:31
בצק שקם (פרווה)ו--- לינדוש « הודעה נוכחית
10/12/2008 14:15
עוגת ביסקוויטים משוכללתו--- דלית
10/12/2008 15:35



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן