...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

צלי עגל חלב בסיידר ודבש / כצל'ה ו--- מרילין 14/9/2008 10:56

ליאת 144 מפורום YNET
"
מנה קלה להכנה שנותנת תוצאה נהדרת. מי שמחפש תבשיל בסיר שיכול להתאים גם לחורף וגם למזג אוויר חם יותר - הנה לכם רעיון נפלא.

לוקחים נתח של צלי עגל חלב .

משחימים בסיר קדירה בצל, תפוחי עץ סמית חתוכים עם הקליפה (אופציה: גזר ומעט סלרי גבעולים).

כשכל הירקות מושחמים, מוסיפים את הצלי, מלח, פלפל, שום, ומשחימים היטב מכל הצדדים. ניתן למרוח את הבשר עם מעט חרדל דיז'ון משובח, ומעט דבש. (אני מרחתי בחרדל ודבש).

כשהבשר נסגר היטב מכל צדדיו, מניחים את הצלי בצד ומוסיפים נוזלים: בירה וסיידר. בערך בקבוק בירה, ו- 2/3 בקבוק סיידר. רצוי להשתמש בבירה יותר כהה ובעלת טעמים, כמו פלורף שחורה, גינס, וכדומה.
כשהנוזל חם, מחזירים את הבשר לסיר ומבשלים על חום נמוך כשעה וחצי.
לתקן תיבול מלח ופלפל.

להגשה: פורסים לפרוסות ומגישים עם הרוטב. רצוי לבשל יום קודם, לקרר, ולפרוס כשהבשר קר כדי שהפרוסות יספגו רוטב, ולחמם עם הרוטב.ו
להגיש עם בירה מצוננת או עם סיידר אלכהולי יבש (סלינג שוט למשל) קר.

כצל'ה

"




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...................ו--- איה14/9/2008 03:23
פאי עגבניות מיובשות וחרדלו--- הדרר
14/9/2008 06:34
לזניה ברוטב פלפליםו--- הדרר
14/9/2008 06:38
רולדות בשר הודו טחון - במלוי כל טוּב -ו--- פלפלית  
14/9/2008 07:39
רולדות בשר הודו - במלוי פלפלים קלויים ועגבניות.ו--- פלפלית  
14/9/2008 07:41
רולדות בשר הודו טחון במלוי, פטרוזיליה וצנובריםו--- פלפלית  
14/9/2008 07:43
רולדות בשר הודו טחון במלוי כל טוב - שלבי הכנה :ו--- פלפלית  
14/9/2008 07:46
רולדות הודו טחון במלוי כל טוב - במלוי פטר' וחמוציוו--- פלפלית  
14/9/2008 07:48
רולדות בשר הודו טחון - שלב ב',יצירת הרולדה - גלגולו--- פלפלית  
14/9/2008 07:50
רולדות בשר הודו טחון במלוי כל טוב, עוברות לאפיהו--- פלפלית  
14/9/2008 07:51
רולדות בשר הודו במלוי כל טוב - עם סיום האפיה ו--- פלפלית  
14/9/2008 07:53
פלפלים/גמבות קלויים בתחמיץ - מקור עממי ו--- פלפלית
14/9/2008 08:08
כיפת אורז, בשר כבש וחצילים של מסלנסקי ו--- שמנמודה
14/9/2008 10:21
צלי עגל חלב בסיידר ודבש / כצל'ה ו--- מרילין « הודעה נוכחית
14/9/2008 10:56



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן