...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

גלילות בצק במילוי פרג ו--- פלפלית   8/12/2008 21:46



המצרכים

בצק שק"מ משודרג
[1 קמח אוסם קטן = 350 גרם קמח תופח]
1 גביע שמנת 9%
200 גרם חמאה - מרוככת.
2 חלמונים


המילוי
300 גרם פרג טחון
2 כוסות חלב
ריבה [דיאבטית]
ממתיק [1/2 כוס "כמו סוכר"]

מערבבים את חומרי בצק ומעבירים
למקרר מכוסה היטב - לשעה לפחות.

מבשלים את הפרג בחלב,[לאחר רתיחת החלב, מנמיכים להבה]
תוך ערבוב מתמשך, עד לספיגת כל החלב בפרג ומצננים.

מחלקים את הבצק ל 3 חלקים שוים
מרדדים למלבן, מורחים על כל מלבן ריבה, בשכבה דקה,
מפזרים שליש מעיסת הפרג, מגלגלים לרולדה.

יוצרים בעזרת שיפוד עץ, מעין "ארובות" לאורך כל גלילה,
להוצאת אדי רתיחת המילוי ולמניעת "פיצוץ" הבצק - בעת האפיה.

מורחים את הגלילות בביצה בלולה, מעבירים אפיה
בחום 170 מעלות - עד שהגלילות אפויות.

פורסים לפרוסות.
ניתן להקפיא את הפרוסות, ולהפשיר לפני ההגשה -
לא במיקרו רצוי באובן, בדרגת חום נמוכה,
או להוציא מהפריזר, שעה לפני ההגשה.
ניתן להקפיא גלילות שלמות, [כשהן עטופות טוב] ואז, זמני ההפשרה משתנים.


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני ....................ו--- פלפלית8/12/2008 07:40

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
לביבות תפוחי-אדמה וגבינה / אורה קלייןו--- שומית
8/12/2008 08:47
סדנא להכנת עוגיות טעימות בשני צבעיםו--- לינדוש  
8/12/2008 20:56
המשך..ו--- לינדוש  
8/12/2008 20:58
המשך...ו--- לינדוש  
8/12/2008 21:00
העוגיות מוכנות...ו--- לינדוש  
8/12/2008 21:03
עכשיו תתכבדו עם כוסו--- לינדוש  
8/12/2008 21:06
המשך העוגיותו--- רחלי 01
25/2/2009 21:17
לביבות ירוקות /חדוה ששון ו--- שומית
8/12/2008 08:53
קינמוני שמרים ו--- יעלי  
8/12/2008 14:45
תמונה של קינמוני שמרים - בהתפחהו--- איה  
8/12/2008 15:55
פנקייק אמריקאי - הדרכה בסרטון......... ו--- איה
8/12/2008 17:10
גלילות בצק במילוי פרג ו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
8/12/2008 21:46
עוגיות קוואקר ו--- ענתוש פה
8/12/2008 23:47
קציצות עדשים אפויותו--- ענתוש פה
8/12/2008 23:51



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן