...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

פשטידת תרד וגבינותו--- דלית 3/12/2008 15:00

היתה לי חבילה ענקית של עלי תרד. אילתרתי פשטידה ויצאה טעימה מאוד.

פשטידת תרד
(תבנית פאי עגולה)

כ-300 גר´ תרד
3 ביצים
4 כפות גבינת פטה מפוררת
4-5 כפות גבינות צהובות/קשות מגוררות
2 תפוחי אדמה מבושלים ומגוררים
3 כפות פירורי לחם
1 כף שמן
מלח, פלפל שחור בנדיבות

קצצתי גס את התרד, העברתי לקערה גדולה,
הוספתי ועירבבתי את שאר החומרים.
חיממתי את התנור לחום בינוני-גבוה (200 מעלות).
שימנתי תבנית פאי (מעט שמן) והכנסתי אותה לתנור החם לכ-5 דקות.
הוצאתי את התבנית ויצקתי לתוכה את תערובת התרד.
אפיתי 30 דקות, עד שהפשטידה התייצבה.










כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי ..................ו--- פלפלית3/12/2008 07:20

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
מרק חומוס וירקותו--- מנדרינה
3/12/2008 10:06
פשטידת תרד וגבינותו--- דלית « הודעה נוכחית
3/12/2008 15:00
קציצות עם חצילים ופלפלים קלוייםו--- דלית
3/12/2008 15:39
מתכון- עוף עם עלי תרד ותפו"או--- דלית
4/12/2008 02:28



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן