...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוף בריבת מישמש ו--- פלפלית   24/11/2008 09:07

עוף בריבת מישמש - מירי ליבוביץ-שרוסטר
מהספר "אוכל רומני מבית טוב"

* השינויים שלי - פלפלית

לא הוספתי מים.
מרחתי את חלקי העוף בתערובת הריבה וא. המרק.
השארתי במקרר עטוף טוב ליממה.

פיזרתי בתחתית התבנית, 2 בצלים גדולים פרוסים
ושיני שום שלמות [אופציה] והעוף נאפה בנוזלי הבצל.

1 עוף מחולק ל 6 מנות
1/2 כוס ריבת מישמש
2 כוסות מים
2 כפות גדושות א. מרק בצל

מניחים את חלקי העוף בתבנית פיירקס גדולה
מערבבים טוב את הריבה א. המרק והמים לרוטב אחיד
יוצקים מעל נתחי העוף,ומכניסים לתנור שחומם
מראש לחום של 200 מעלות, למשך שעה וחצי.

רצוי להפוך את נתחי העוף, כדי שיצופו ברוטב מכל הצדדים.
מגישים עם אורז לבן.



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...........ו--- איה23/11/2008 03:45
תפוחי אדמה אפויים בחרדלו--- שמני
23/11/2008 09:57
צלי בשר בקדירה עם ניוקיו--- שמני
23/11/2008 09:59
בורשטו--- שמני
23/11/2008 10:01
פירושקיו--- שמני
23/11/2008 10:02
מוסקה מחצילים,פלפלים קלויים עגבניות ובשר ו--- פלפלית  
23/11/2008 10:38
מוסקה- מחצילים,פלפלים קלויים ,עגבניות ובשר- התבניתו--- פלפלית  
23/11/2008 10:40
עוגת שייש קלהו--- chant
23/11/2008 10:53
פשטידת טונה וביצים קשותו--- לאה.ק  
23/11/2008 11:40
קדירת קצבים של בשר בקרו--- שמני
23/11/2008 13:01
מרק אפונה יבשהו--- etty  
23/11/2008 14:31
עוגת מייפל של קרין גורןו--- etty  
23/11/2008 14:36
פשטידת איטריות דקותו--- לאה.ק  
23/11/2008 19:18
עוגה בחושה עם פירות ושטרויזל ו--- יעלי  
24/11/2008 00:18
עוף בריבת מישמש ו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
24/11/2008 09:07
עוגת מייפל ואגסים ו--- פלפלית  
24/11/2008 09:16



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן