...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

סלט חצילים בטעם אסיאתיו--- פנינהט   5/12/2012 11:52

סלט חצילים בטעם אסיאתי

המצרכים:
1 חציל גדול חתוך לקוביות גדולות עם הקליפה
1 פלפל אדום גדול חתוך לקוביות גדולות
6-7 עגבניות שרי חתוכות לרבעים
2 יח` בצל ירוק חתוכים לבן לחוד וירוק לחוד לפרוסות
1 כפית גדושה שום קפוא (אפשר להשתמש גם בשום טרי)
מלח
פלפל שחור גרוס גס
שמן סויה או חמניות לטיגון

לרוטב:
1/4 כוס צ`ילי מתוק
1 כף סויה מתוקה כהה
1 כף סויה בהירה
1/4 כוס מים

ההכנה:
במחבת בעלת צפוי נון סטיק שמים כף אחת של שמן ומחממים היטב.
מוסיפים את קוביות החצילים ומטגנים עד שהחלק התחתון שחום, הופכים לצד השני וממשיכים לטגן (אין צורך להוסיף עוד שמן, חום המחבת מרכך את החצילים וגם אם הם לא מתרככים לגמרי אחר כך נמשיך בבישול והם יתרככו).
מוציאים את החצילים לקערה ושומרים בצד.

מוסיפים למחבת 2 כפות שמן.
מוסיפים את קוביות הפלפל, את החלק הלבן של הבצל וחצי מהחלק הירוק ואת עגבניות השרי ומטגנים הכל יחד תוך ערבוב מפעם לפעם עד שהפלפל מתרכך.

מחזירים את החצילים למחבת, מוסיפים את השום ומטגנים הכל יחד כדקה תוך ערבוב.

שופכים על הכל את הרוטב שערבבנו את כל מרכיביו בקערה, ממליחים (זהירות עם המלח הסויה מלוחה) ןמפלפלים.
מבשלים הכל יחד תוך ערבוב כ-5 דקות עד שהרוטב מסמיך מאד וכמעט נעלם.

מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל בצל ירוק, ממתינים 5 דקות עד שהטעמים מתאחדים מגישים ונהנים.

בתאבון




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי ............ ו--- פלפלית5/12/2012 07:30

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
פודינג סולת.. תוצרת בית - sami ו--- פלפלית  
5/12/2012 07:47
סלט חצילים בטעם אסיאתיו--- פנינהט   « הודעה נוכחית
5/12/2012 11:52
עוגת תפוחים 3 שכבותו--- פנינהט  
5/12/2012 11:55
עוגת אגוזי פקאן נהדרת.ו--- אורית(ה)
5/12/2012 14:01
שכחתי להוסיף את המקור: מימי, חברה לעבודהו--- אורית(ה)
5/12/2012 14:02



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן