...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגיות[סנדביץ'] שוקולד רכות עם חמאת בוטנים ו--- פלפלית 16/11/2008 11:54


מאת: קרין גורן, על השולחן


מצרכים
ל-12-15 סנדביצ'ים:

לעוגיות:
180 גרם חמאה רכה
2/3 1 כוסות (320 גרם) סוכר
2 כוסות (280 גרם) קמח
6 כפות (60 גרם) קקאו
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
1/2 כפית מלח
1 כוס (240 מ"ל) ריוויון

למלית חמאת בוטנים:
1 צנצנת חמאת בוטנים ממותקת בדבש

אופן ההכנה

1. מכינים את העוגיות: מחממים תנור ל-180 מעלות. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה וסוכר במהירות בינונית עד לקבלת תערובת קרמית ואוורירית.

2. בקערה נפרדת מנפים יחד קמח, קקאו, אבקת סודה ומלח.

3. מנמיכים את מהירות המיקסר למינימום ומוסיפים לסירוגין את החומרים היבשים והריוויון ב-3 פעמים (מתחילים ומסיימים בתערובת הקמח), מעבדים רק עד לקבלת תערובת אחידה.

4. בעזרת כף גלידה, גורפים כדורים מהתערובת ומניחים באופן מרווח מאוד בתבנית מרופדת בנייר אפייה (אם אין כף גלידה יוצרים את הכדורים בידיים רטובות והרבה סבלנות, כי התערובת דביקה ורכה מאוד).

5. אופים 10-15 דקות, עד שהעוגיות תפוחות וסדוקות, וקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש לגמרי (עם פירורים רכים). היזהרו מאפיית יתר, העוגיות אמורות להישאר רכות. מצננים ומפרידים מנייר האפייה בעזרת מרית.

6. מרכיבים ומגישים: מורחים על צידן השטוח של מחצית מהעוגיות חמאת בוטנים. מכסים בעוגייה נוספת ומהדקים קלות עד שהמלית משתטחת על כל פני העוגייה.





כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון.............ו--- איה16/11/2008 03:23
ביסקווטים עם צימוקים / פפריקהו--- איה
16/11/2008 03:29
ירכי עוף בקינמון ו--- איה
16/11/2008 04:20
מאפין תירס- פיליס גלזרו--- דלית
16/11/2008 06:51
סלט עשביםו--- הדר
16/11/2008 09:16
מוס -סורבה תותיםו--- זברה
16/11/2008 09:20
קונכיות פסטה ממולאות גבינהו--- זברה
16/11/2008 10:39
עוגיות[סנדביץ'] שוקולד רכות עם חמאת בוטנים ו--- פלפלית « הודעה נוכחית
16/11/2008 11:54
בורקס גבינה מבצק פילאס תורכיו--- אספרגוס..
16/11/2008 12:54
רצועות הבצק לפני הנחת המילויו--- אספרגוס..  
16/11/2008 12:58
רצועות הבצק עם המילוי לפני הגלגולו--- אספרגוס..  
16/11/2008 13:01
גלגול הרצועות לבורקסו--- אספרגוס..  
16/11/2008 13:03
הבורקס בתבנית לפני אפייהו--- אספרגוס..  
16/11/2008 13:05
הבורקס מוכנים לאכילה - בתיאבוןו--- אספרגוס..  
16/11/2008 13:12
לחמניות מקמח מלאו--- לאה.ק
16/11/2008 17:57
בואיקוס לחמניות גבינהו--- שונט  
16/11/2008 18:44
לחם מלא-ו--- יעלי
16/11/2008 19:52
אושפלאו עוף ואורז - טעים ביותרו--- אספרגוס..  
16/11/2008 20:47



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן