...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

קונכיות פסטה ממולאות גבינהו--- זברה 16/11/2008 10:39

החמרים:

1 חבילה פסטה קונכיות גדולות
למלית:
1/2 ק"ג גבינת ריקוטה טריה
100 ג'ר גבינת פרמזן מגוררת
מלח ופלפל.

לרוטב:
2 קופסאות עגבניות מרוסקות
3 שיני שום כתושות
4 כפות שמן זית
בזיליקום טרי
מלח ופלפל.

ההכנה:

מבשלים במים רותחים+כף מלח, את קונכיות הפסטה למשך 5 דקות.
מסננים ושוטפים במי ברז.
מערבבים את חומרי המלית וממלאים את הקונכיות.
מערבים את חומרי הרוטב, משתמשים בערך ב-20 עלי בזיליקום קרועים.
יוצקים את הרוטב לכלי פיירקס, מניחים את הקונכיות הממולאות כשהצד הפתוח כלפי מעלה, הן צריכות להיות שקועות ברוטב.
אופים בחום בתנור מוחומם מראש בחום 180צ מעלות, 1/2 שעה.

מוצאים ומגישים עם עוד פרמזן מגוררת למעלה ועוד עלי בזיליקום קרועים.

טעים, פשוט וקל להכנה.

מקור- ישראל אהרוני.




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון.............ו--- איה16/11/2008 03:23
ביסקווטים עם צימוקים / פפריקהו--- איה
16/11/2008 03:29
ירכי עוף בקינמון ו--- איה
16/11/2008 04:20
מאפין תירס- פיליס גלזרו--- דלית
16/11/2008 06:51
סלט עשביםו--- הדר
16/11/2008 09:16
מוס -סורבה תותיםו--- זברה
16/11/2008 09:20
קונכיות פסטה ממולאות גבינהו--- זברה « הודעה נוכחית
16/11/2008 10:39
עוגיות[סנדביץ'] שוקולד רכות עם חמאת בוטנים ו--- פלפלית
16/11/2008 11:54
בורקס גבינה מבצק פילאס תורכיו--- אספרגוס..
16/11/2008 12:54
רצועות הבצק לפני הנחת המילויו--- אספרגוס..  
16/11/2008 12:58
רצועות הבצק עם המילוי לפני הגלגולו--- אספרגוס..  
16/11/2008 13:01
גלגול הרצועות לבורקסו--- אספרגוס..  
16/11/2008 13:03
הבורקס בתבנית לפני אפייהו--- אספרגוס..  
16/11/2008 13:05
הבורקס מוכנים לאכילה - בתיאבוןו--- אספרגוס..  
16/11/2008 13:12
לחמניות מקמח מלאו--- לאה.ק
16/11/2008 17:57
בואיקוס לחמניות גבינהו--- שונט  
16/11/2008 18:44
לחם מלא-ו--- יעלי
16/11/2008 19:52
אושפלאו עוף ואורז - טעים ביותרו--- אספרגוס..  
16/11/2008 20:47



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן