...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

פלפלים בינוניים - ממולאים בגבינות - עצמיו--- פלפלית   31/5/2012 14:38


מצורפת - תמונת תקריב

* נשארו לי *קצת* גבינות מבצועי חג השבועות,
* ביקשו /הזמינו , שידור חוזר של ארוחת החג ... וזה מה שיצא.

{ אגב 2 מהם כבר "נעלמו" מהתבנית אייך שיצאו מהתנור ]


הכמויות מתיחסות ל 10 פלפלים בגודל M מינוס.

המילוי

500 גרם גבינת ריקוטה
1 קוביה גבינת עיזים של צוריאל - מגוררת גס או מפוררת
1 ביצה
2 כפות לא גדושות קמח תופח
מלח,
פלפל לבן,
פפריקה
עגבניות מיובשות קצוצות במעבד מזון
פטר' קצוצה
2 שיני שום מעוך

*** אפשר ל"שחק" עם התיבול בהתאם לטעם אישי

מערבבים ומעבירים לקרור לחצי שעה

ציר בישול/אפיה

כשליש כוס מים + 1 כפית א. מרק ירקות



ההכנה

קוטמים את ראש הפלפלים,
מנקים בזהירות את הגרעינים ופסי הפנים של הפלפל
וממלאים את הפלפלים בתערובת הגבינות
בעזרת כפית בזהירות כדי לא לפגום בשלמות הפלפלים.
*** { מלאתי בעזרת שקית זילוף עם צנטר בגודל בינוני}
מרפדים תבנית אפיה, בנייר . מרססים מעט שמן {או מורחים 1 כף שמן]

מניחים את הפלפלים ומרססים שמן גם על חלקם והיקפם ,או
יוצקים כף שמן לצלוחית, ובעזרת מברשת מורחים עליהם 1 כף שמן.

מכניסים את התבנית לתנור - חום עליון ותחתון - בחום גבוה
לקבלת צבע שזוף. {אין צורך לסובב אותם החום התחתון ישזף /יצרוב
את החלק התחתון , והחום העליון ... את השאר. {חלקם העליון וההיקף]

לאחר שהפלפלים השתזפו קצת, מוציאים את התבנית, יוצקים כשליש
כוס מים מתובלת ב 1 כפית, א. מרק ירקות.
מכסים את התבנית ומחזירים לתנור, להמשך אפיה/בישול לעוד כ 3/4 שעה.

הנוזלים שומרים על עסיסיות המילוי.










לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי...............ו--- אורית(ה)31/5/2012 06:44

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוגת גבינה בציפוי פרות יערו--- הדר  
31/5/2012 09:35
מאפה שמרים של תרד וגבינות ו--- הדר  
31/5/2012 09:40
כיכר הלחם מעודפי הבצק:ו--- הדר  
31/5/2012 09:41
עוגות שוקולד אישיות - בניחוח תפוז ו--- אורית(ה)  
31/5/2012 14:08
פלפלים בינוניים - ממולאים בגבינות - עצמיו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
31/5/2012 14:38
פלפלים בינוניים - ממולאים בגבינות - עצמי ו--- פלפלית  
31/5/2012 14:39



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן