...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת בננות, שוקולד ושקדים (בחושה)ו--- אורית(ה)   28/5/2012 12:15

מקור וצילום : עצמי

המצרכים (לתבנית פיירקס 20x30)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לערבב הכל עד עיסה אחידה-
5 בננות קטנות או 3 גדולות - (בשלות ורכות ומעוכות במזלג.)
4 ביצים שלמות.
1.5 כוסות קמח תופח.
3/4 כוס סוכר חום (דמררה בהיר)
3/4 כוס שמן
1/4 כוס מים
1 כפית קינמון
100 גרם שוקולד מריר (קצוץ בסכין חדה)

לפיזור על העוגה (לפני הכנסתה לתנור): 100 גר' (שקית) שבבי שקדים

ההכנה:
~~~~~
לשמן בחמאה (או מחמאה לעוגת פרווה) את התבנית.

לצקת את העיסה ולפזר עליה את שבבי השקדים.

לאפות בחום 180 מע' כ- 40 דק' או עד הזהבה יפה של העוגה (ושל השקדים שעליה).

ניתן לשמור במקרר.
העוגה טובה מיד לאחר האפיה, שאז השקדים עדיין פריכים.
אח"כ הם סופגים לחות.. אבל עדיין טעימה.



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני .......... ו--- פלפלית28/5/2012 09:09

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוגת בננות, שוקולד ושקדים (בחושה)ו--- אורית(ה)   « הודעה נוכחית
28/5/2012 12:15



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן