...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

קרפ צרפתיו--- יפנית   16/5/2012 13:08




חומרים :

1/2 ליטר חלב

3 ביצים

3/4 - 1 כוס סוכר

קורט מלח

מעט תמצית וניל אמיתי או רום (לפי הטעם)

2 סוכר וניל

2.5 כוסות קמח

50 גרם חמאה מומסת

אופן ההכנה:

לשים בקערה ביצים ולהקציף אותן קלות במקצף ידני. להוסיף חלב, סוכר,סוכר וניל, תמצית וניל/רום, מלח ולערבב היטב לתערובת הומוגנית. לנפות את הקמח ולהתחיל להוסיף בהדרגה תוך כדי ערבוב במקצף ידני (חשמלי מקל על המלאכה אבל ממש לא חובה), עד שמגיעים למרקם הרצוי. התערובת צריכה להיות חלקה והומוגנית. מוסיפים את החמאה המומסת, מערבבים היטב ושמים במקרר למנוחה של שעה.

שלב הטיגון:

לחמם מחבת טפלון על אש בינונית.

לשמן את המחבת בחמאה ובעזרת מצקת לצקת מהתערובת ולפזר את התערובת בתנועה סיבובית ממרכז התערובת כלפי חוץ. לטגן כ - 1/2 דקה ולהפוך. מבחן המוכנות להפיכה - כשזה מוכן זה מתנתק בלי שום בעייה מהמחבת. אם קשה להפוך לתת לזה עוד כמה שניות ואז להפוך.

הערה: לשחק עם חום האש עד שמגיעים לחום שבו הטיגון חלק - הקרפ לא נדבק, לא נשרף ומתהפך בקלות.

מתוך הבלוג: 'הלוחשת לאוכל'




לחץ להגדלה


קישורים נלווים:
בלוג-'הלוחשת לאוכל'




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי.............ו--- אורית(ה)16/5/2012 06:46

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
לחם שיפון עם קימל ו--- יפנית  
16/5/2012 09:43
קרפ צרפתיו--- יפנית   « הודעה נוכחית
16/5/2012 13:08
לחמניות רכות ...ו--- chant  
16/5/2012 22:18
עוגיות שוקולד ציפס רכות ושמנמנותו--- chant  
16/5/2012 22:24



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן