...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגיות שושניםו--- זהבה ש    30/4/2012 12:33

עוגיות שושנים. מתוך מחברת מתכונים ישנה

מצרכים לבצק:
3 כוסות קמח תופח [או רגיל עם אבקת אפיה שקית]
200 גרם חמאה
1 מיכל שמנת חמוצה (או יוגורט או כוס מיץ תפוזים)
3 חלמונים
אבקת סוכר

למילוי:
3 חלבונים
1/2 כוס סוכר
1 אינסטנט פודינג וניל (או אינסטנט שוקולד, ריבת חלב או מה שיש)
אבקת סוכר

אופן ההכנה
לשים את כל חומרי הבצק יחד בקערה וללוש היטב לבצק אחיד.

לחלק את הבצק ל - 4 כדורים ולהניח במקרר למשך כחצי שעה לפחות.

להקציף את החלבונים ולהוסיף את הסוכר בהדרגה, עד שמתקבל קצף יציב.

להוסיף את האינסטנט ולהמשיך לערבב במהירות בנונית.

לרדד כל כדור למלבן דק, ולמרוח רבע מהכמות של המילוי.

לגלגל לרולדות ולהניח במקפיא לחצי שעה.

לחמם את התנור לחום בינוני – 180 מעלות.

לחתוך את הרולדה לפרוסות בערך 1-2 ס"מ רוחב.

להניח כאשר החלק החתוך כלפי מעלה

לאפות כ- 15- 20 דקות, עד אשר בתחתית הזהבה קלה. כאשר ניראה עדיין לא אפוי מספיק. כאשר מתקרר מקבל את הפריכות.

לפזר מעל אבקת סוכר.

* אפשר גם לחתוך את הרולדות ישר לאחר גילגול . ואז הקרם יוצא קצת החוצה ופחות מדויקות , וכך אני אוהבת יותר.


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני.................ו--- אורית(ה)30/4/2012 06:58

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוגיות שושניםו--- זהבה ש    « הודעה נוכחית
30/4/2012 12:33
פיתות ביתיות מעולות ו--- chant  
1/5/2012 06:20



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן