...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

תפוחי אדמה מפוצלחים ו--- אורית(ה)   17/4/2012 13:53

מקור עצמי, בהשראת מתכון של שמנמודה

המצרכים:
~~~~~~
תפוחי אדמה קטנים, כאלו שניתן לאפות בשלמותם ולאכול עם הקליפה.
תבלינים: מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, שום כתוש או שום גבישי, 1 כף גדושה אב' מרק בצל, שמן זית.

אופן ההכנה:
~~~~~~~~
1. לשטוף את תפוחי האדמה ולייבש.
2. לערבב בקערה עם כל התבלינים הנ"ל.
3. לפזר בשכבה אחידה על נייר אפיה ולאפות כשעה (או עד התרככות) בחום בינוני-גבוה. להפוך באמצע האפיה.
4. לאחר שהתרככו, להוציא את התבנית ולמעוך כל תפ"א בעזרת מועך-פירה. מעיכה קלה.. רק לתת קוועץ' (פיצלוח).
5. כעת, כשחלק מתוכן תפוחי האדמה מבצבץ מן הקליפה המעוכה, לזלף עוד שמן זית, להמליח ולפלפל.
6. להחזיר לתנור לעוד כחצי שעה. או עד הזהבה יפה של תפוחי האדמה.



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי ............... ו--- פלפלית17/4/2012 06:29

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוגת שוקולד-בננה בחושהו--- אורית(ה)  
17/4/2012 07:19
עוגת דבש מסורתית של רולדיןו--- גדולה
17/4/2012 09:24
עוגת פרג של נעמי - מתכון של קרין גורן ו--- האופה החדשה
17/4/2012 11:55
עוד שילוב טעים עם בננות - עוגת בננה גזר ו--- האופה החדשה
17/4/2012 12:58
ואגב זה הולך טוב עם תפוח עץ או 2 במקום הגזרים ו...ו--- האופה החדשה
17/4/2012 13:17
תפוחי אדמה מפוצלחים ו--- אורית(ה)   « הודעה נוכחית
17/4/2012 13:53



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן