...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגיות מספן שקדים ו--- יפנית   15/4/2012 14:16

עוגיות מספן שקדים

המרכיבים
לבצק

350 גרם קמח מנופה
2 כפות שמן
3/4 כוס מים
1חלמון
2 טיפות תמצית ורדים
קורט מלח

למלית
500 גרם שקדים מולבנים
350 גרם סוכר
1 חבילה סוכר ווניל
1 כף גרודת לימון
3 חלמונים
2 חלבונים מוקצפים קלות

לקישוט
סוכריות צבעוניות
סוכריות מוכספות

אופן ההכנה
1.הבצק: מערבלים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את השמן, המים, החלמונים, תמצית הורדים והמלח.
2.מוסיפים בהדרגה את הקמח,ומעבדים לבצק קשה ופירורי.
3.מכדררים את הבצק ומחלקים אותו ל-6 חלקים.
4.מכוונים מכונה לרידוד למצב עבה ומרדדים את חלקי הבצק עד שהם הופכים חלקים ומבריקים.
5.מכוונים את מכונת הרידוד דק מאוד (נקב אחד לפני אחרון) ומרדדים בהדרגה את חלקי הבצק עד קבלת עלים דקים. מניחים את העלים על בד כותנה.
6.בעזרת חותכן עגול בקוטר 5 ס"מ קורצים עיגולים מעלי הבצק בעודם לחים.
7.אוספים את עיגולי הבצק כשהם עדין לחים לקבוצות של עשר יחידות.
8.מפרידים בין קבוצה לקבוצה על ידי יריעת ניילון.
9.שומרים את העיגולים הקרוצים בקופסה סגורה במקרר עד גמר העבודה.
10.בצורה זו עיגולי הבצק שומרים על לחות, דבר הכרחי לעיצוב המספן.
11.המלית: טוחנים את השקדים המולבנים עם הסוכר במעבד מזון ,מוסיפים את סוכר הווניל, גרודת לימון וממשיכים לטחון.
12.מעבירים את תערובת השקדים לקערה, מוסיפים את החלבונים המוקצפים קל ומערבבים עד התמזגות התערובת.
13.המספן: מעצבים את עיגולי הבצק בתוך תבניות למספן (נמכרות בחנויות לכלי אפייה). מעבירים את המילוי לשקית זילוף ומזלפים לתבניות המספן.
14.מעטרים בסוכריות צבעוניות ומוכספות. אופים בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות עד להשחמה קלה. מצננים ומאחסנים בכלי אטום.

מקור: שולה וידאל



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון..................ו--- אורית(ה)15/4/2012 07:00

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
מוס שוקולד ותפוז בשכבות + תמונת ההגשהו--- פלפלית  
15/4/2012 11:16
מוס שוקולד ותפוז בשכבות - מבט מלמעלהו--- פלפלית  
15/4/2012 11:20
דג סול ממולא בפטריות מוקרם בתנורו--- פנינהט  
15/4/2012 12:17
פקעות בוטניםו--- יפנית  
15/4/2012 14:13
עוגיות מספן שקדים ו--- יפנית   « הודעה נוכחית
15/4/2012 14:16
המופלטה שלי ו--- יפנית  
15/4/2012 16:43
ו--- יפנית  
15/4/2012 16:51



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן