...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

צוואר כבש ממולא + שלבי הכנהו--- פלפלית   15/4/2012 09:50



המתכון הוא, ערבוב של כמה מתכונים + תוספות שהותאם לטעמנו.
לא מציינת כמויות מדוייקות, מאחר והכמויות מותנות בגודל הנתח,
שבגללו יש צורך להתאים את :

~ כמות המילוי והרכבו, שיוכל להכיל
~ זמן האפיה/בישול

* חשוב לציין שגם התיבול והמילוי ,יכולים בהחלט להעשות,
בהתאם לטעם אישי .

אז מתחילים.

מבקשים מהקצב/ית להוציא את העצם. אפשר גם לבקש שייצור ע"י חתך,
את ה"כיס" אני ויתרתי - ויצרתי אותו בעצמי.

בתמונה הנתח , אחרי שיטצרתי בו כיס [משקלו כ 2 ק"ג] מתובל.
בעשבים ותבלינים. עובר עטוף היטב, למקרר ל24 שעות.



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
צוואר כבש ממולא + שלבי הכנהו--- פלפלית   « הודעה נוכחית15/4/2012 09:50



המתכון הוא, ערבוב של כמה מתכונים + תוספות שהותאם לטעמנו.
לא מציינת כמויות מדוייקות, מאחר והכמויות מותנות בגודל הנתח,
שבגללו יש צורך להתאים את :

~ כמות המילוי והרכבו, שיוכל להכיל
~ זמן האפיה/בישול

* חשוב לציין שגם התיבול והמילוי ,יכולים בהחלט להעשות,
בהתאם לטעם אישי .

אז מתחילים.

מבקשים מהקצב/ית להוציא את העצם. אפשר גם לבקש שייצור ע"י חתך,
את ה"כיס" אני ויתרתי - ויצרתי אותו בעצמי.

בתמונה הנתח , אחרי שיטצרתי בו כיס [משקלו כ 2 ק"ג] מתובל.
בעשבים ותבלינים. עובר עטוף היטב, למקרר ל24 שעות.



לחץ להגדלה


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
צוואר כבש ממולא - "הכיס" למילויו--- פלפלית  
15/4/2012 09:53
צוואר כבש ממולא - שלב המילוי והתפירהו--- פלפלית  
15/4/2012 10:10
צוואר כבש ממולא - התפירה - מבט מקרובו--- פלפלית  
15/4/2012 10:12
צוואר כבש ממולא - מצע תבנית הבישול/אפיהו--- פלפלית  
15/4/2012 10:16
צוואר כבש ממולא - תוספות לפני בישול/אפיהו--- פלפלית  
15/4/2012 10:19
צוואר כבש ממולא - תוספות לפני בישול/אפיה - תקריבו--- פלפלית  
15/4/2012 10:23
צוואר כבש ממולא - אפיה/בישול - מוכן ו--- פלפלית  
15/4/2012 10:39
צוואר כבש ממולא - במנוחה לפני פריסה והגשה - תקריבו--- פלפלית  
15/4/2012 10:42



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן