...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

בואיקוס כשרים לפסח ו--- יפנית   11/4/2012 14:28

מתכון: בואיקוס כשרים לפסח של יעלה

רכיבים:
נושא : בואיקוס - יצא מעולה !

1 חב' קמח אוסם תופח כשל"פ (שווה לכוס וחצי קמח עוגות או מצות מנופה+א. אפיה)
1 כוס קמח עוגות לפסח לא תופח
1 כפית גדושה אבקת אפיה
1 ביצה גדולה
1 יוגורט/שמנת/לבן
1 גבינת סקי 5 אחוז או אחרת (250 גרם)
150 גרם בולגרית
150 גרם מוצרלה מגוררת או צהובה אחרת
100 גרם חמאה
רבע כוס שמן אגוזים/זית (להכנת הכדורים).
========
מכאן, תבלינים לפי הרצון (אני הכנסתי את כולם ויצא מצויין) :
כפית גדושה עשבי תיבול יבשים (איטלקיים: טימין, רוזמרין, אורגנו)
כפית פפריקה אדומה מתוקה או חריפה אם רוצים פיקנטי
בצל קטן
מעט מלח (תלוי בסוגי הגבינות שמשתמשים).
========

אופן הכנה:
אופן ההכנה:
להכניס את כל החומרים - פרט לשמן - למעבד מזון או ללוש בידיים לבצק (אם לשים בידיים, אז

להתחיל מערבוב כל החומרים הרכים: גבינות וכו' ורק אז להוסיף את הקמחים).

להניח במקרר לשעה לפחות או בפריזר לחצי שעה (אם ממהרים).

להכין קערית עם שמן. לטבול ידיים בשמן וליצור כדורים בגודל הרצוי.

להניח על נייר אפיה או בתבנית משומנת.

אם מכינים בגודל של ביצה בערך, מתקבלים כ-20 כדורים.

לאפות בחום 190- 180 בערך, בטורבו, כ- 35-40 דקות.

הערה לגבי הקמח: צריך 2+חצי כוסות סה"כ, אבל עדיף לערבב משני סוגים כנ"ל.
מומלץ: להכין קטנים בגודל של אגוז מלך, מתאים לבראנצ' או כחטיפים.
אפשר לצפות בביצה כדי שיבריק ולפזר קצת קצל קצוץ או פפריקה או עשבים.....

הערות יפנית:
במקום גבינת סקי הכנתי עם קוטג'
במקום בולגרית, הכנתי עם קוביה שלמה של פטה כבשים של גד.


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי................ו--- אורית(ה)11/4/2012 07:31

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוגיות פריכות לפסחו--- שנינה
11/4/2012 09:20
גלילי מצות ממולאות .......ו--- שרית-ב  
11/4/2012 10:21
קוקוסיות בציפוי שוקולד ו--- יפנית  
11/4/2012 11:04
בואיקוס כשרים לפסח ו--- יפנית   « הודעה נוכחית
11/4/2012 14:28
ו--- יפנית  
11/4/2012 14:28
לחמניות פריקסה של מוריאל אוזןו--- chant  
12/4/2012 07:34



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן