...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגיות פריכות לפסחו--- שנינה 11/4/2012 09:20

עוגיות מצוינות! לא מכילות חלב ושאר נוזלים כך שיכולות להתאים גם למי שלא נוהג לאכול "מצה שרויה". אמי מכינה אותן כל פסח.. אני מוסיפה לגיוון גם שוקולד צ'יפס לשמח את הילדים, אבל הוא ממש לא הכרחי..

המצרכים:
2 כוסות קמח מצה
כוס קמח תפו"א
כוס אגוזים טחונים/ שקדים טחונים/ קוקוס או שילוב של שלושתם/חלקם
שקית אבקת אפיה
כוס סוכר
3 ביצים
2 שקיות סוכר וניל
200 גרם חמאה / מרגרינה / 3/4 כוס שמן
אפשרי- חבילת שוקולד צ'יפס או פחות

אופן ההכנה:
1. לעבד את כל מצרכי הבצק. לגלגל לנקניקים (בערך בקוטר 4-5 ס"מ). להקפיא שיתייצב.
2. אם עושים עם שמן- כדי שיצליח יש להקפיד על ההקפאה- חצי קפוא, זה מקל על הפריסה. כשפורסים זה עדין מעט יתפורר, אך להדק עם היד כל עוגיה, אחרי האפיה יוצא מצוין.
3.לפרוס את הנקניקים לפרוסות בעובי של בערך 1/2 ס"מ, אפשר פחות.
4.לאפות בחום של 175 מעלות בתנור מחומם מראש במשך כ-20 דקות עד הזהבה. לשים לב! אם פורסים דק יותר אז להשגיח יותר. לצנן.לשמור בקופסא אטומה, אם לזמן ארוך אז במקפיא.

מומלץ!




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי................ו--- אורית(ה)11/4/2012 07:31

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוגיות פריכות לפסחו--- שנינה « הודעה נוכחית
11/4/2012 09:20
גלילי מצות ממולאות .......ו--- שרית-ב  
11/4/2012 10:21
קוקוסיות בציפוי שוקולד ו--- יפנית  
11/4/2012 11:04
בואיקוס כשרים לפסח ו--- יפנית  
11/4/2012 14:28
ו--- יפנית  
11/4/2012 14:28
לחמניות פריקסה של מוריאל אוזןו--- chant  
12/4/2012 07:34



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן