...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מעדן שוקולד לפסחו--- הדר   27/3/2012 09:09

מתכון ממוסף שף.

לתבנית קפיצית 26 ס"מ:
2 כפות+ חצי כוס (120 גרם) סוכר
120 גרם שוקולד מריר 40-60% מוצקי קקאו, שבור לקוביות
120 גרם חמאה חתוכה לקוביות
3 ביצים
3 כפות קמח תפוחי אדמה

רוטב (לא חובה)
1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה/צמחית
200 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות

אפשרויות להגשה: סורבה קוקוס, גלידת וניל, פיסטוק קצוץ

הערות שלי - הדר:
אפיתי בתבנית שקעים מסיליקון בצורת כיפות קטנות, לכן זמן האפייה התקצר מאוד
טעים מאוד גם ללא הרוטב
נשמר היטב במקפיא
מומלץ ישר להכפיל כמויות....

מחממים תנור לחום בינוני (170 מעלות) ומשמנים תבנית
ממסים במיקרוגל כדקה וחצי את הסוכר+החמאה+השוקולד ומערבבים לקרם אחיד.
מצננים מעט.
מוסיפים את הביצים ואת קמח תפוחי האדמה ובוחשים.
יוצקים לתבנית ואופים כחצי שעה עד שהעיסה מתייצבת אך כשמחדירים קיסם למרכז הוא יוצא רטוב.
מוציאים ומצננים קלות.
אם רוצים מחממים עד לסף רתיחה את מרכיבי הציפוי, בוחשים עד לאחידות ויוצקים על העוגה. מגישים חמים.



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי..................ו--- אורית(ה)27/3/2012 06:26

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
מעדן שוקולד לפסחו--- הדר   « הודעה נוכחית
27/3/2012 09:09



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן