...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

לחמניות שום וזיתים ו--- אורית(ה)   23/3/2012 09:11

מקור: עצמי. בהשראת מס' מתכונים המסתובבים ברשת.
הכמות מספיקה לכ- 35 לחמניות קטנות ("לחמניות ביס")

המצרכים לבצק:
~~~~~~~~~~
1 ק"ג קמח ללחם (אפשר גם רגיל)
1 שקית שמרית
1 כף סוכר
1 כף שטוחה מלח
1/2 כוס שמן זית
2 כוסות מים פושרים
7 שיני שום כתושות
1/2 כוס זיתים שחורים וירוקים קצוצים או טבעות.

* לגיוון - אפשר להוסיף חופן עגבניות מיובשות קצוצות, עשבי תיבול..

ההכנה
~~~~
- ללוש עד קבלת בצק דביק מעט ולהתפיח במקום חמים עד הכפלת הנפח.
- להוציא אויר מהבצק, ללוש עוד מס' דק' וליצור לחמניות קטנות.
- להניח במגש על נייר אפיה , להתפיח כ 20 דק' (מכוסה במגבת)
- להבריש את הלחמניות בשמן זית מעורבב ב 3 שיני שום קצוצות
- לאפות בחום בינוני גבוה 180 מע' לכ 1/2 שעה.
- כשהלחמניות יוצאות מהתנור, להבריש שוב בתערובת שמן זית ושום.



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שישי................ו--- אורית(ה)23/3/2012 08:49

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
לחמניות שום וזיתים ו--- אורית(ה)   « הודעה נוכחית
23/3/2012 09:11



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן