...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

פקעות בוטנים ו--- יפנית   13/3/2012 09:51

500 גרם בוטנים קלויים ומקולפים (יצא 4 כוסות אחרי ריסוק)
11/4 כוס סוכר
ת.וניל
1 ביצה
1 חלמון
1/2-3/3 כפית קינמון

אבקת סוכר
עטרות נייר (השתמשתי בקטנים)


לקלות בוטנים ולקלף את הקליפה (אני קניתי קלופים).
לטחון במעבד מזון פעם אחת ופעם נוספת עם הסוכר.
להוסיף וניל, קינמון ביצה וחלמון ולערבב לתערובת אחידה.

ליצור כדורים קטנים יותר מאגוזי מלך.
מגלגלים כל כדור באבקת סוכר ומניחים בעטרות נייר.
אפייה בחום של 150 מעלות בערך 15-17 דקות עד לבקיעת הכדורים.
זהירות לא לייבש!!


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי ............ ו--- פלפלית13/3/2012 08:30

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
פקעות בוטנים ו--- יפנית   « הודעה נוכחית
13/3/2012 09:51
סלט סלרי, גזר, חמוציות ושקדים ו--- יפנית  
13/3/2012 09:56
סלט כרוב סיני - רוני מנדלמן ו--- יפנית
13/3/2012 10:06



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן