...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

קראמבל-קיש בטטה ופקורינוו--- פלפלית   5/3/2012 09:39




*** אפיתי בתבנית שקעים של מאפינס
*** יצאו 12 מיני קישים טעימים מאוד !!!
*** פיזרתי מלמעלה, פרורי חלה
*** הוספתי לתערובת עשבי תיבול

קראמבל-קיש בטטה ופקורינו - אורלי פלאי-ברונשטיין
לא אוהבים בטטות? תחליפו אותן בקישואים או זוקיני.

חומרים ל-10 קישים אישיים:

2 בטטות
1 מיכל שמנת מתוקה
2 ביצים
2 כפות קמח
3 כפות פקורינו או פרמזן מגוררת
מלח, פלפל ואגוז מוסקט מגורר

לקראמבל:
5-4 קרקרים מרוסקים לפירורים בגודל לא אחיד

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות.

2. מרסקים את הבטטות בפומפייה גסה ומערבבים בקערה עם שאר החומרים.

3. משמנים תבנית מאפינס או כלים אישיים ויוצקים לתוכם את התערובת מפזרים פירורי קרקר מעל ואופים כ-20 דקות עד שזהוב ותפוח.

4. מצננים מעט את הקישים ומחלצים מהתבנית. מגישים חמים עם סלט ירוק.




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני..............ו--- אורית(ה)5/3/2012 07:19

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
פרסבורגר פרג ו--- פלפלית  
5/3/2012 08:02
פרסבורגר פרג - תקריב ו--- פלפלית  
5/3/2012 08:03
מרק שעועית של סבתא חוהו--- הדר
5/3/2012 08:12
קראמבל-קיש בטטה ופקורינוו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
5/3/2012 09:39



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן