...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

פרסבורגר פרג ו--- פלפלית   5/3/2012 08:02

פרסבורגר פרג - הקונדיטור דודו אוטמזגין

*** הוספתי למילוי הפרג - חופן צימוקים בהירים
*** המתקתי עם תחליף סוכר שנקרא "כמו סוכר"
*** בתמונה, הגלילות פרוסות
פלפלית

500 גרם (4 כוסות) קמח
200 גרם חמאה
75 גרם (1/3 כוס) סוכר
2 ביצים
30 מ"ל (3 כפות) מים
100 מ"ל (1/2 כוס) חלב
קורט מלח
25 גרם שמרים טריים

למילוי:

100 מ"ל (1/2 כוס) חלב
100 גרם (1/2 כוס) סוכר
20 גרם חמאה
300 גרם (3 כוסות) פרג טחון
50 גרם (1/2 כוס) פירורי ביסקוויט
1/2 קליפת לימון מגורדת


אופן ההכנה:
1. למילוי: בסיר מביאים לרתיחה חלב, סוכר וחמאה.

2. מוסיפים את הפרג , פירורי הביסקוויטים ו- 1/2 קליפת לימון מגורדת ומקררים.

3. מכינים את הבצק: מכניסים לתוך קערת מעבד מזון את החלב, מים, סוכר, מלח, חמאה וביצים. לאחר מכן מוסיפים את הקמח והשמרים.

4. לשים עם וו לישה כ- 7 דקות.

5. מוציאים את הבצק, עוטפים בניילון נצמד ומניחים 24 שעות במקרר.

6. לאחר המנוחה מחלקים את הבצק לכדורים של 300 גרם כל אחד.

7. מורחים את המילוי ויוצרים את עוגת השמרים. מורחים ביצה.

8. אופים בתנור ב- 180 מעלות במשך 20 דקות.



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני..............ו--- אורית(ה)5/3/2012 07:19

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
פרסבורגר פרג ו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
5/3/2012 08:02
פרסבורגר פרג - תקריב ו--- פלפלית  
5/3/2012 08:03
מרק שעועית של סבתא חוהו--- הדר
5/3/2012 08:12
קראמבל-קיש בטטה ופקורינוו--- פלפלית  
5/3/2012 09:39



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן