...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

פסטה טריה - ערבוב של כמה מתכוניםו--- פלפלית   21/2/2012 16:54



בתמונה המצ"ב - פטוצ'יני

הכנתי
פנה קטן,פנה בינוני ו פטו'ציני

250 גרם קמח דורום איטלקי [להשיג בחנויות מובחרות]
250 קמח לבן
5 ביצים שלמות - גודל L
1.1/2 כף שמן זית איכותי
כפית מחוקה מלח

מערבלים עם הגיטרה במהירות איטית, עד שמתגבש.

מכדררים לכדור, משטחים, עוטפים בניילון ונותנים לו מנוחה של שעה לפחות.

בקיץ - להעביר למקרר
בימים של קור , אפשר להשאירלמנוחה, על השיש כפי שעשיתי.

נעזרים במרדד ייעודי לפסטה. או במכשיר אחר ליצירת
צורות שונות.

הבצק מתאים גם
* ליצירת דפים - בעזרת מערוך, להכנת לזניה
*להכנת טורטליני

* לפזר קמח בנדיבות על התוצרת, למניעת הדבקות.
* שומרים במקרר כיומיים. לשמירה ממושכת יותר, מעבירים להקפאה
במארזים.
*. את הפסטה הקפואה אפשר להכניס ישירות לסיר המים הרותחים.

* לפני ההכנסה לבישול מנערים מעודפי הקמח, מה שישאר יצנח לתחתית הסיר. זה ממש לא יפגע בטעם.






לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי...................ו--- אורית(ה)21/2/2012 06:13

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
לזניה כתומה - עם בטטה דלעת וגזרו--- אורית(ה)  
21/2/2012 10:21
פסטה טריה - ערבוב של כמה מתכוניםו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
21/2/2012 16:54
פסטה פנה - קטן - לפני בישולו--- פלפלית  
21/2/2012 16:56
פסטה פנה - בינוני - לפני בישולו--- פלפלית  
21/2/2012 16:58



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן