...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת פירורים מעולהו--- שנינה 13/2/2012 11:48

גם עוגה מפעם מאותן השכנות...

לבצק:

4 כוסות קמח
4 חלמונים
3/4 כוס סוכר
1 שקית אבקת אפיה
1 שקית סוכר וניל
300 גרם מרגרינה/ חמאה

לקרם:

5 כפות קקאו
6 כפות סוכר
6 כפות מים
100 גרם שוקולד מריר
60 גרם מרגרינה/ חמאה

2 שקיות סוכר וניל
כוס אגוזי מלך קצוצים

לקצף:

4 חלבונים
3/4 כוס סוכר

אופן ההכנה:

1.ללוש את רכיבי הבצק לבצק אחיד ולא דביק. 3/4 מהכמות לרפד בתבנית בינונית גדולה (בערך 30*35, אפשר גם קצת פחות), ו1/3 מהבצק להקפיא.

2. להמיס את רכיבי הקרם. לצנן מעט. 2/3 מכמות הקרם למרוח על הבצק, ולשמור את הנותר בצד.

3.לפזר על הקרם 2 שקיות סוכר וניל, ומעל את האגוזים הקצוצים.

4. להקציף את החלבונים עם הסוכר בהדרגה לקצף יציב. למרוח בזהירות את הקצף מעל.

5.לגרר בפומפיה גסה את הבצק הקפוא מעל העוגה בצורה שווה. לאפות בחום בינוני 35 דק' עד הזהבה יפה.

6. "לקשקש" מעל העוגה בזרזיפים דקים את קרם השוקולד ששמרנו בצד.




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני...............ו--- אורית(ה)13/2/2012 06:50

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוגת פירורים מעולהו--- שנינה « הודעה נוכחית
13/2/2012 11:48
עוגת נס קפה מבצק שמרים קרו--- טליון
13/2/2012 11:49



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן