...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

פטה חציל קלוי ו--- מרילין במטבח   24/1/2012 08:44

מסלטי חצילים לנו אף פעם לא נמאס: הנה עוד גיוון, הפעם חציל "רטרו", חציל עם טעם של פעם - אצלי מאוד אהבו.

המתכון של מירי זורגר וכך היא כותבת: "טעמתי לראשונה פטה חציל לאחר שנישאתי, בבית של חמי וחמותי. לכל חובבי החצילים, הנה מתכון נוסף שאתם יכולים להוסיף לארסנל סלטי החצילים שלכם"

מתוך דרך האוכל (במקור החציל מוגש בצנצנת ומכוסה עם קדאיף)

מצרכים
1 חציל בינוני
4 ביצים קשות
3 כפות מיונז
2 שיני שום
מלח ופלפל שחור

הכנה:
קולים את החציל על האש עד לריכוך מלא
קולפים את קליפת החציל ומעבירים את תוכנו למעבד מזון
צוסיפים למעבד מזון את הביצים המיונז והשום ומעבדים לתערובת חלקה
מתבלים במלח ופלפל טועמים ומתקנים תיבול

טיפ שרושמת מירי באותו מקום: "כשקולים חציל על האש כדאי לעטוף אותו ברדיד אלומיניום כדי למנוע את התפרקותו של החציל"


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי...............ו--- אורית(ה)24/1/2012 07:00

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
פשטידת אטריות, עלי סלק, עגבניות ובולגרית ו--- אורית(ה)  
24/1/2012 07:12
עוגת ספגטי ו--- זהבה ש   
24/1/2012 07:28
פטה חציל קלוי ו--- מרילין במטבח   « הודעה נוכחית
24/1/2012 08:44
עוגת מוס גבינה ושוקולד לבן עם קדאיףו--- מרילין במטבח  
24/1/2012 08:47
סושיו--- מרילין במטבח  
24/1/2012 08:55
סושי: הכנת הירקות / דגים ו--- מרילין במטבח  
24/1/2012 08:58
סושי: עבודה עם המחצלת, גילגול הרוליםו--- מרילין במטבח  
24/1/2012 09:01
סושי: חתוכים כל גליל "רול" ל- 8 חלקים שוויםו--- מרילין במטבח  
24/1/2012 09:04
סושי: עיצוב הרול נעשה בשלב הסופי של הגילגולו--- מרילין במטבח  
24/1/2012 09:06
רוסלה (תבשיל מזרח אירופאי)ו--- נאוהבמטבח
24/1/2012 13:26
לחם שאור שיפון צרפתי-אבנר לסקין ו--- יפנית  
24/1/2012 16:21
-מצלמה-ו--- יפנית  
24/1/2012 16:21
בוטנים מסוכרים - אורניו--- מרילין במטבח
24/1/2012 19:04
וולקנו שוקולד- עוגת שוקולד חמה משפריצהו--- פלפלית  
24/1/2012 19:26



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן