...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת ספגטי ו--- זהבה ש    24/1/2012 07:28

עוגת ספגטי / סודות מתוקים - קארין גורן

מצרכים לתבנית אינגליש קייק:

לעוגה:
1 חבילה ספגטי מבושל במים (בלי רוטב)
50 גרם חמאה מומסת
4 ביצים
11/2 כוסות סוכר
1 כפית תמצית וניל
1 כפית קינמון
2 גביעי שמנת חמוצה
לקישוט:
אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל- 180 מעלות.
2. מניחים את שאריות הספגטי במסננת וטובלים בקערה עם מים רותחים להפרדה ו"רענון".
3. מערבבים פנימה את החמאה המומסת בעזרת שני מזלגות.
4. שמים בקערה בינונית ביצים, סוכר, תמצית וניל, קינמון ושמנת חמוצה.
5. טורפים בעזרת מזלג עד שהתערובת אחידה.
6. מוזגים את תערובת הביצים לקערה עם האטריות ומערבבים היטב בעזרת שני מזלגות, עד שהאטריות מצופות באופן אחיד בתערובת.
7. מעבירים את הספגטי לתבנית משומנת בספריי שמן, מכניסים לתנור ואופים כ-45 דקות, עד שהעוגה זהובה ויציבה וקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש.
8. מקררים מעט לפני שהופכים מהתבנית לצלחת הגשה. מקשטים באבקת סוכר מעל.

הערות זהבה
אני הכנתי בתבנית עם חור של גוגלוף, כמו שראיתי אצלה בתוכנית
אפשר להוריד מכמות הסוכר
ולא להיבהל העוגה יוצאת בהירה. אל תנסו לשזף אתהצד הפנימי של התבנית כדי שלא תתיבש

התמונה של העוגה שאני[זהבה] הכנתי



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי...............ו--- אורית(ה)24/1/2012 07:00

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
פשטידת אטריות, עלי סלק, עגבניות ובולגרית ו--- אורית(ה)  
24/1/2012 07:12
עוגת ספגטי ו--- זהבה ש    « הודעה נוכחית
24/1/2012 07:28
פטה חציל קלוי ו--- מרילין במטבח  
24/1/2012 08:44
עוגת מוס גבינה ושוקולד לבן עם קדאיףו--- מרילין במטבח  
24/1/2012 08:47
סושיו--- מרילין במטבח  
24/1/2012 08:55
סושי: הכנת הירקות / דגים ו--- מרילין במטבח  
24/1/2012 08:58
סושי: עבודה עם המחצלת, גילגול הרוליםו--- מרילין במטבח  
24/1/2012 09:01
סושי: חתוכים כל גליל "רול" ל- 8 חלקים שוויםו--- מרילין במטבח  
24/1/2012 09:04
סושי: עיצוב הרול נעשה בשלב הסופי של הגילגולו--- מרילין במטבח  
24/1/2012 09:06
רוסלה (תבשיל מזרח אירופאי)ו--- נאוהבמטבח
24/1/2012 13:26
לחם שאור שיפון צרפתי-אבנר לסקין ו--- יפנית  
24/1/2012 16:21
-מצלמה-ו--- יפנית  
24/1/2012 16:21
בוטנים מסוכרים - אורניו--- מרילין במטבח
24/1/2012 19:04
וולקנו שוקולד- עוגת שוקולד חמה משפריצהו--- פלפלית  
24/1/2012 19:26



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן