...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

אצבעות חלה עם פרמז'ן - תוספת למרק בצלו--- פלפלית   23/1/2012 17:23


*** מתאים גם להגשה, עם מרק עגבניות.

המצרכים

פרוסות חלה שהתיישנה [לחם לבן]
תרסיס שמן / שמן זית - או שמן ומברשת מריחה
גבינת פרמז'ן מגוררת

נייר אפיה פרוס על תבנית [אני הכנתי בטוסטר אובן]

פורסים את הלחם לרצועות,
מרססים / מורחים שמן זית / קנולה על נייר האפיה
מניחים את רצועות החלה/ הלחם,
מרססים מעט שמן על חלקן העליון של הרצועות ומכניסים לאובן
להזהבה. [דרגת חום גבוהה. [חום עליון ותחתון]

מוצאים את התבנית ומכבים את האובן.
מפזרים גרידת פרמז'ן על הפרוסות,ומחזירים לאובן הכבוי - אבל עדיין חם,
להמסת הגבינה.
מגישים בצלחת נפרדת עם הגשת המרק.
רצוי להכין בסמוך להגשת המרק.



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני...............ו--- אורית(ה)23/1/2012 07:12

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוגיות בריאות קלות הכנהו--- גדולה  
23/1/2012 09:00
עוגיות שומשוםו--- גדולה  
23/1/2012 10:53
מפרוםו--- גדולה  
23/1/2012 11:20
אצבעות חלה עם פרמז'ן - תוספת למרק בצלו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
23/1/2012 17:23



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן