...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

דיקליות/אזני פיל - מבצק עלים על בסיס חמאהו--- פלפלית   19/1/2012 10:42


פירוט ההכנה - מתיחס לבצק עלים מוכן.
+ תמונה של התוצר הסופי

מפשירים את הבצק, אבל חשוב שיהיה קר קר, כדי לעבוד איתו.
מחלקים אותו למקטעים
מורחים בחלמון ביצה
מפזרים סוכר דמררה ומעט קינמון,
מגלגלים [צרפתי שתי תמונות של דרך הגילגול] ללרולדה,
פורסים בעזרת סכין משוננת,[ בתנועות ניסור כדי לא למעוך את הגליל]
לפרוסות בעובי של כ 2 ס"מ.

מניחים את הפרוסות על נייר, במרווחים.
אופים בחום גבוה 190 מעלות עד הזהבה.



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי ........... ו--- פלפלית19/1/2012 07:20

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
דיקליות/אזני פיל - מבצק עלים על בסיס חמאהו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
19/1/2012 10:42
דיקליות/אזני פיל - צורת גילגול מס.1 ו--- פלפלית  
19/1/2012 10:45
דיקליות/אזני פיל - צורת גילגול מס.2 ו--- פלפלית  
19/1/2012 10:46
מרק אפונה יבשה ו--- שמני
19/1/2012 12:11



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן