...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגיות שוקולד מושלגותו--- פלפלית   13/1/2012 11:24

עוגיות שוקולד מושלגות בני סיידא

גרסה נוספת לעוגיות שוקולד הנמסות בפה ומצופות באבקת סוכר. העוגיות נאפות זמן קצר ו"מתפוצצות" בזמן האפייה. הן יוצאות מהתנור כשהן עדיין רכות ומתייצבות לאחר הצינון.

*** בכוכביות שנויים מזעריים - . פלפלית

המרכיבים (כ-50 עוגיות): *** יצאו "בול" 50 עוגיות שמנמנות ויפיפיות

300 גרם שוקולד מריר (70% מוצקי קקאו), שבור לקוביות *** שוקולד 47%

50 גרם שוקולד חלב משובח, שבור לקוביות *** שוקולד לבן

50 גרם חמאה

2 כפות קקאו משובח

1 כפית אבקת קפה נמס

3 כפות ברנדי

3 ביצים

1/2 כוס (100 גרם) סוכר

3/4 כוס (100 גרם) קמח, מנופה

100 גרם שקדים, טחונים לאבקה

1 כפית שטוחה אבקת אפייה

לציפוי:

1 כוס (200 גרם) סוכר *** השתמשתי בסוכר דק במיוחד של "סוגת"

1 כוס (120 גרם) אבקת סוכר

2 תבניות תנור, מרופדות בנייר אפייה

אופן ההכנה:

ממיסים בסיר כפול על אדים את שני סוגי השוקולד עם החמאה, הקקאו, אבקת הקפה הנמס והברנדי.
שמים בקערת המערבל (מיקסר) את הביצים והסוכר ומקציפים לקבלת קציפה תפוחה ובהירה. מקפלים לקציפה את תערובת השוקולד. מוסיפים את הקמח, אבקת השקדים ואבקת האפייה ומערבבים לתערובת אחידה. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר 3 שעות.
מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות צ.). צרים מהתערובת 50 כדורים.
לציפוי: שמים בקערית קטנה את הסוכר ובקערית אחרת את אבקת הסוכר ומצפים כל כדור בסוכר ואחר כך באבקת הסוכר. מניחים בתבניות עם רווח בין הכדורים.
אופים כל תבנית 10-9 דקות ולא יותר. מתקבלים כדורים יציבים בשוליים ורכים במרכז. לאחר הצינון העוגיות מתייצבות. מאחסנים בקופסה אטומה.



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שישי ............ ו--- פלפלית13/1/2012 06:31

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוגת פקאן בחושה ו--- פלפלית  
13/1/2012 06:53
מרק עגבניות ולחם איטלקיו--- פלפלית  
13/1/2012 07:39
מרק ברוקולי ותפוחי אדמה (קל הכנה)ו--- נאוהבמטבח
13/1/2012 09:40
עוגיות שוקולד מושלגותו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
13/1/2012 11:24
עוגיות שוקולד מושלגות - כל החבורה בקופסאו--- פלפלית  
13/1/2012 11:28



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן