...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

גלילות בצק במילוי בשרים שהתבשלו במרקו--- פלפלית   5/1/2012 13:41


לא מציינת כמויות - הכל תלוי בכמות הבשר שהתבשל במרק.

הגלילות האלה "נולדו" כתוצאה מרצון שלא לבזבז מצרכים טובים -
יענו מיחזור.

אין אצלי מי שמוכן לאכול את הבשר/ים שהתבשלו במרק,

*** במרק שלי היו
נתחי עוף
כמה פרוסות בקר
גרונות הודו

מפרידים את הבשר מהעצמות / סחוסים וכל מה שלא מתאים לטחינה.
טוחנים במכונת בשר מוסיפים בזמן הטחינה

בצל/ים
ירק טרי
גזר

מוסיפים ביצה/ים [מותנה בכמות הבשר]
תבליני טעם בנדיבות [הבשר מיצה את טעמו במרק]
צימוקים/ חמוציות - אופ'
ומשהים לספיגת טעמים - במקרר.

הבצק - של ציפורה קרייזמן

4 כוסות קמח רגיל
200 גר' מרגרינה *** המרתי ל 3/4 כוס שמן
1 כוס מים רותחים 200 מ"ל
2 כפות חומץ

*** הוספתי לבצק חופן פטר' יבשה
מלח

הכנה

לשים בקערה (אפשר במיקסר) 200 גר' מרגרינה ,2 כפות חומץ,1 כוס מים רותחים, לבחוש מעט בכף ולהוסיף 4 כוסות קמח לגבש לבצק .לעטוף בנילון לשים במקרר שעה .
לחלק את הבצק ל 5-6 כדורים כגודל כדור טניס*[ אני מחלקת ל 3 כדורים]
לרדד לעלה דק עד כמה שניתן ( הבצק גמיש וניתן לרדד אותו דק מאוד) . למרוח מהתערובת על העלה ולגלגל.

פורסים לפרוסות ברוחב 3-4 ס"מ לאפות בחום 175 מעלות 25-30 עד שהופך לחום זהוב לא להוציא מהתנור שהן עדיין בהירות.











לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי ........... ו--- פלפלית5/1/2012 07:15

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
גלילות בצק במילוי בשרים שהתבשלו במרקו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
5/1/2012 13:41
גלילות בצק במילוי בשרים שהתבשלו במרק - תקריבו--- פלפלית  
5/1/2012 13:45
טחינה עגבניות מיובשותו--- שנינה
5/1/2012 16:15
קליפות תפוזים מסוכרותו--- גדולה
5/1/2012 18:18
שבלולי פילאס במילוי תרד וצפתית ו--- אורית(ה)  
5/1/2012 18:58



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן