...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

לחמניות שוקולד של אהרוני ו--- michalz123 25/12/2011 21:36

מתוך מוסף 7 ימים

החומרים:
500 גרם קמח לבן מנופה
1 כוס חלב חמים מעט
25 גרם שמרים או "שמרית"
חצי כפית מלח
שליש כוס סוכר חום
60 גרם חמאה רכה
1 כפית תמצית וניל אמיתית
2 כפות אבקת קקאו משובח
75 גרם שוקולד מריר משובח, קצוץ

אופן ההכנה:
1. שמים בקערת המיקסר את כל החומרים למעט הקקאו והשוקולד המריר.
2. לשים את התערובת בקרס הלישה, במהירות נמוכה כ-10 דקות, עד שמתקבל בצק חלק וגמיש. במהלך הלישה אם נראה שהבצק יבש מידי, הוסיפו לו עוד 3-4 כפות חלב. הבצק צריך להיות חלק וגמיש, אך לא דביק.
3. ברגע האחרון מוסיפים ת הקקאו והשוקולד. שימו לב, מרגע שהוספתם את הקקאו המשיכו לערבל את הבצק כך שהקקאו לא יתערבב באופן אחיד ולא יצבע את הבצק בצבע אחיד. ערבבו רק עד למידה שהבצק מקבל מעין דוגמת "שיש", שבה הבצק הלבן שזור בקטעים חומים מהקקאו ופתיתי השוקולד.
4. מכסים את קערת המיקסר בניילון נצמד ומניחים לבצק לתפוח שעתיים.
5. לשים שוב את הבצק כדקה. צובטים ממנו עיגולים בקוטר של כ 4 ס"מ, מגלגלים אותם יפה לכדורים חלקים, מניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, במרחק של כמה ס"מ אלה מאלה, מכסים במגבת לחה ומניחים להם לתפוח עוד כחצי שעה.
6. אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל15-20 דקות, עד שהלחמניות שחומות ומפיצות ריח שקשה לעמוד בפניו.





כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון ........... ו--- פלפלית25/12/2011 07:51

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
סופגניות תפוחי עץ של איילת רישמןו--- chant  
25/12/2011 09:07
עוגת שוקולד/תפוז אם החיטהו--- chant  
25/12/2011 09:27
עוגת הגבינה של בקה ... ו--- פלפלית  
25/12/2011 09:37
רולדת קרם וניל וריבת תותו--- מרילינעמי  
25/12/2011 11:09
שיפודי אנטיפסטי ו--- מרילינעמי  
25/12/2011 11:17
עוגיות זיגזג - עוגיות ממולאות טחינה קוקוסו--- מרילינעמי  
25/12/2011 11:20
סלסלות קדאיף ממולאות פטריות וסלמוןו--- מרילינעמי  
25/12/2011 11:26
מאפה קובה במילוי בשר טחון עם צנוברים ועשבי תיבולו--- זהבה ש   
25/12/2011 13:45
לחמניות שוקולד של אהרוני ו--- michalz123 « הודעה נוכחית
25/12/2011 21:36



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן