...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מאפה קובה במילוי בשר טחון עם צנוברים ועשבי תיבולו--- זהבה ש    25/12/2011 13:45

מאפה קובה במילוי בשר טחון עם צנוברים ועשבי תיבול

מצרכים לבצק:
2 כוסות בורגול דק
חצי כוס קמח
3 כפות שמן זית
מלח
פלפל גרוס
מים


למילוי:
750 גרם בשר טחון
4 כפות שמן זית
1 בצל גדול קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות
1 פלפל ירוק חריף מנוקה וקצוץ
מלח, פלפל שחור גרוס
חצי כוס צנוברים
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה.


אופן הכנה:
•מערבבים את חומרי הבצק לתערובת אחידה ונוחה לעבודה.
•מטגנים בשמן את הבצל, שום, פלפל חריף, מלח ופלפל.
•מוסיפים את הבשר ומטגנים עד להשחמה. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים. מקררים מעט.
•מורחים תבנית מלבנית בשמן זית ומרפדים אותה במחצית מכמות הבצק. עליה מניחים את המילוי. עליו מניחים את המחצית השניה של הבצק , משטחים ומהדקים.
•מסמנים בחלק העליון של הבצק מעוינים, בעזרת סכין חדה.
•זולפים מעל שמן זית ואופים בחום של 180 מעלות כחצי שעה.

מומלץ ביום שבת היו אורחים וממש אספו כל פירור מהתבנית

הערות שלי [זהבה]
לא נאמר במתכון , אך אני ראיתי בשידור וגם מניסיון אישי, את הבורגול להשרות כחצי שעה עם הרבה מים , שיעבור את גובה הבורגול. ולאחר חצי שעהלסנן את המים ולהוסיף את שאר החומרים לבצק. גם אם ניראה שיש עוד נוזלים בבצק. ניתן לו לנוח וכל הנוזלים יספגו בבצק.
התמונה היא מהמאפה שלי.



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון ........... ו--- פלפלית25/12/2011 07:51

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
סופגניות תפוחי עץ של איילת רישמןו--- chant  
25/12/2011 09:07
עוגת שוקולד/תפוז אם החיטהו--- chant  
25/12/2011 09:27
עוגת הגבינה של בקה ... ו--- פלפלית  
25/12/2011 09:37
רולדת קרם וניל וריבת תותו--- מרילינעמי  
25/12/2011 11:09
שיפודי אנטיפסטי ו--- מרילינעמי  
25/12/2011 11:17
עוגיות זיגזג - עוגיות ממולאות טחינה קוקוסו--- מרילינעמי  
25/12/2011 11:20
סלסלות קדאיף ממולאות פטריות וסלמוןו--- מרילינעמי  
25/12/2011 11:26
מאפה קובה במילוי בשר טחון עם צנוברים ועשבי תיבולו--- זהבה ש    « הודעה נוכחית
25/12/2011 13:45
לחמניות שוקולד של אהרוני ו--- michalz123
25/12/2011 21:36



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן