...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגיות זיגזג - עוגיות ממולאות טחינה קוקוסו--- מרילינעמי   25/12/2011 11:20

קרן חזרה ממסיבת סיום בגן של בנה, הרימה אלי טלפון לבשר לי על עוגיות משגעות שאחת האימהות הכינה והביאה. "הטעם נפלא, מרקם מפתיע, עליהם יש זיגזג, כן, לקחתי את המתכון, כן הן כבר בתנור".
(תדמיינו את כל זה בצרפתית)
קרן היא לא אחת שמתלהבת על סתם, ובטח לא אחת שמתקשרת בשביל לבשר על עוגיה, במיוחד כשיש לה טפו טפו 11 ילדים. אז כמובן שבאותה שיחה לקחתי את המתכון לעוגיות הזיגזג האלה, וכשראיתי שיש לי את כל המצרכים, ניגשתי לעבודה, וכך, כבר באותו ערב גם לי היה זיגזג בבית!


חודשים מאוחר יותר גיליתי שלעוגיות האלה קוראים " עוגיות ממולאות טחינה קוקוס - ושהקרדיט לזיגזג שייך ל ציפורה קרייזמן"

אני רושמת לכם את המתכון כפי שאני מכינה אותו

מצרכים לבצק
4 כוסות קמח רגיל
200 גר' מרגרינה רכה
1 כוס מים רותחים 200 מ"ל
2 כפות חומץ


מצרכים למילוי
3 כוסות טחינה גולמית (600 גרם)
2.5 כוסות סוכר
2.5 כוסות קוקוס


לזיגוג
100 גרם שוקולד (אני עשיתי עם ממרח נוגט)


הכנת הבצק
שמים בקערה את המרגרינה, החומץ והמים, בוחשים מעט בכף ומוסיפים 4 כוסות קמח. אוספים לכדור ושומרים בכוסה במקרר שעה.


הכנת המילוי
מערבבים הכל


הכנת העוגיות
מחלקים את הבצק לשני חלקים ומרדדים אותם לשני מלבנים דקים בגודל זהה על גבי נייר אפיה. מורחים מהמילוי על מלבן אחד ומכסים במלבן השני (מרימים עם נייר האפיה, הופכים ומסירים את הנייר). מהדקים היטב, חותכים לקוביות בגודל 4*4 ומעבירים את כל הקוביות לתבנית אפיה גדולה מרופדת נייר אפיה, אין צורך לשמור הרבה מרווח בין עוגיה לעוגיה.
אופים בחום בינוני (180) עד לצבע זהוב (בערך 30 דקות)
כשהעוגיות קרות מקשטים אותם בזיגזג שוקולד מומס (עם קונוס נייר או שקית זילוף)



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון ........... ו--- פלפלית25/12/2011 07:51

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
סופגניות תפוחי עץ של איילת רישמןו--- chant  
25/12/2011 09:07
עוגת שוקולד/תפוז אם החיטהו--- chant  
25/12/2011 09:27
עוגת הגבינה של בקה ... ו--- פלפלית  
25/12/2011 09:37
רולדת קרם וניל וריבת תותו--- מרילינעמי  
25/12/2011 11:09
שיפודי אנטיפסטי ו--- מרילינעמי  
25/12/2011 11:17
עוגיות זיגזג - עוגיות ממולאות טחינה קוקוסו--- מרילינעמי   « הודעה נוכחית
25/12/2011 11:20
סלסלות קדאיף ממולאות פטריות וסלמוןו--- מרילינעמי  
25/12/2011 11:26
מאפה קובה במילוי בשר טחון עם צנוברים ועשבי תיבולו--- זהבה ש   
25/12/2011 13:45
לחמניות שוקולד של אהרוני ו--- michalz123
25/12/2011 21:36



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן