...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

רולדת קרם וניל וריבת תותו--- מרילינעמי   25/12/2011 11:09

השילוב וניל תות כידוע הולך מצויין ובאמת, העוגה היתה מאוד מוצלחת, מאוד שבתית, כולם אהבו, כולל האוחים החביבים שלנו. להנאה מרובה, כדאי לא להתפשר ולקנות ריבת תות איכותית בלבד.
~
אפשר לשלב במילוי חתיכות קטנטנות של תותים

מצרכים לגלילה - מתוך "עוגות לכל עת" נירה שויאר
4 חלבונים
2/3 כוס סוכר
4 חלמונים
1 כף מיץ לימון
1 כף תמצית וניל
1 קליפת לימון מגורדת
קורט מלח
2/3 כוס קמח

מצרכים למלוי
1 שמנת מתוקה להקצפה (אפשר פרווה)
1 פודינג וניל (80 גרם)
1 כוס חלב (אפשר סויה או מיץ תפוזים)


בנוסף
ריבת תות (כ- רבע כוס)
אבקת סוכר

הכנת הגלילה
מחממים תנור לחום גבוה, מרפדים תבנית של 30*37 בנייר אפיה ומשמנים אותו
מקציפים את החלבונים, כאשר מתחיל להיוצר קצף, מוסיפים את הסוכר ב- 3 פעמים, מקציפים עד שמתקבל קצף יציב.
בקערה בינונית מערבבים היטב את שאר המצרכים פרט לקמח ומוסיפים את הבלילה לקצף הביצים בתנועות עטיפה.
מוסיפים את הקמח ב- 3 פעמים בתנועות עטיפה עד שהקמח ייבלע.
יוצקים את הבצק על התבנית ומשטיחים בעזרת מרית לגובה אחיד.
אופים בחום גבוה כ- 10 דקות, עד שהיא זהובה ורכה למגע, הופכים אותה על מגבת מטבח ומסירים את נייר האפיה בעדינות. מגלגלים את העוגה על עצמה בעזרת המגבת ונותנים לה להתקרר היטב.

הכנה של המילוי
מקציפים את השמנת עם הפודינג והחלב עד למרקם אוורירי ואחיד. שומרים במקרר.

הרכבת העוגה
פותחים את העוגה, מורחים עליה שיכבה דקה של ריבת תות ומעל שיכבה נדיבה של קרם וניל, מגלגלים שוב, מרימים ושמים על מגש כשהתפר כלפי מטה, מפזרים אבקת סוכר ושומרים במקרר.


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון ........... ו--- פלפלית25/12/2011 07:51

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
סופגניות תפוחי עץ של איילת רישמןו--- chant  
25/12/2011 09:07
עוגת שוקולד/תפוז אם החיטהו--- chant  
25/12/2011 09:27
עוגת הגבינה של בקה ... ו--- פלפלית  
25/12/2011 09:37
רולדת קרם וניל וריבת תותו--- מרילינעמי   « הודעה נוכחית
25/12/2011 11:09
שיפודי אנטיפסטי ו--- מרילינעמי  
25/12/2011 11:17
עוגיות זיגזג - עוגיות ממולאות טחינה קוקוסו--- מרילינעמי  
25/12/2011 11:20
סלסלות קדאיף ממולאות פטריות וסלמוןו--- מרילינעמי  
25/12/2011 11:26
מאפה קובה במילוי בשר טחון עם צנוברים ועשבי תיבולו--- זהבה ש   
25/12/2011 13:45
לחמניות שוקולד של אהרוני ו--- michalz123
25/12/2011 21:36



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן