...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת הגבינה של בקה ... ו--- פלפלית   25/12/2011 09:37



מתכון לעוגת הגבינה של בקה

במדור החדש: חדרוכל [חדר אוכל]
מפשפשים עופר ורדי ואסי חיים במתכוני העבר של הקיבוצים.
הפעם - על עוגת הגבינה שחירחרה ריב בין קיבוץ יקום וקיבוץ געש


בגוף המתכון - שנויים מזעריים שעשיתי

עוגת הגבינה של בקה


חומרים (לתבנית בקוטר 26 ס"מ):

לבצק:

1/2 כוס סוכר
1/2 חבילה (100 גרם) מרגרינה בלי מלח, רכה *** התמשתי בחמאה
1/2 1 כוסות קמח
2 חלמונים
כפית אבקת אפייה
כפית קליפת לימון מגוררת
*** הוספתי לבצק מיץ מחצי תפוז וקררתי את הבצק כחצי שעה.

למילוי:

1/2 ק"ג גבינה לבנה 9% שומן
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס חלב *** שמתי 1 שמנת 15% מדוללת במעט חלב
1 ביצה
3 חלמונים
2 כפות קמח
מעט תמצית וניל

5 חלבונים
כף אבקת סוכר
כף מיץ לימון
שמן לשימון התבנית


אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית.

2. מערבבים בקערה את חומרי הבצק.

3. משטחים בתבנית ואופים במשך כ-15 דקות ~~~ *** אפיתי 10 דקות
עד שהבצק אפוי למחצה ורך למגע. מוציאים מהתנור ומצננים.
בקערה בוחשים את חומרי המילוי עד לקבלת עיסה חלקה ואחידה.

4. במקביל, מקציפים חלבונים, אבקת סוכר ומיץ לימון. מקפלים לתוך עיסת הגבינה.

5. יוצקים את העיסה על תחתית הבצק שבתבנית. מורידים את טמפרטורת התנור ל-160 מעלות ואופים במשך כשעה עד שמזהיב ומתייצב.

6. מכבים את התנור אך משאירים את העוגה בתוכו עד שהיא מצטננת.






לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון ........... ו--- פלפלית25/12/2011 07:51

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
סופגניות תפוחי עץ של איילת רישמןו--- chant  
25/12/2011 09:07
עוגת שוקולד/תפוז אם החיטהו--- chant  
25/12/2011 09:27
עוגת הגבינה של בקה ... ו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
25/12/2011 09:37
רולדת קרם וניל וריבת תותו--- מרילינעמי  
25/12/2011 11:09
שיפודי אנטיפסטי ו--- מרילינעמי  
25/12/2011 11:17
עוגיות זיגזג - עוגיות ממולאות טחינה קוקוסו--- מרילינעמי  
25/12/2011 11:20
סלסלות קדאיף ממולאות פטריות וסלמוןו--- מרילינעמי  
25/12/2011 11:26
מאפה קובה במילוי בשר טחון עם צנוברים ועשבי תיבולו--- זהבה ש   
25/12/2011 13:45
לחמניות שוקולד של אהרוני ו--- michalz123
25/12/2011 21:36



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן